- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
Elvileg ez iPod totyik, úgyhogy nem akarom rombolni az összes többi lejátszó dolgainak a túrkálásával, majd mp3 playeres topicban

Csak még annyit, hogy az összes távol-keleti csoda mp3/mp4 masina el van szállva az árral..
Egy sz@ros iaudio/iriver,meizu/mpio-ért is képesek annyit elkérni, amit gondolkodás nélkül megfejelnék egy ötezressel, hogy ipod-ot vegyek
Erre jön még a számomra zavaró negynennyolc és öttized féle szníben pompázó oled kijelző, krómszínű műanyag, undorító gombok és kész is vagyok
Nem is lenne ezzel baj, ha olcsón adnák...
De erről ennyit, nem OFF-olok.
-
ATish0
tag
Közben végigolvastam, mert az hittem vagy 5posttal a vége előtt, hogy már nincs több.
A touch wheelről annyit, hogy nekem eddig tökéletesen működött, és szerintem az eddigi egyik legjobbaneltalált kezelőszerv.
Az iTunes-t nem fogom fel negatív dolognak, jól végzi a dolgát, és nagyon jól lehet benne rendezgetni a zenéket. Persze nem lenne rossz, ha meglenne a lehtőség a drag and drop-ra, de ne ez legyen az ok, amiért nem a nano-t választod. A rendezett zenék, coverekkel stb. nagyon ütősen néznek ki, és sokat dobnak az élményen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Highguard
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest