- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Kínai tápos Philips
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATish0
tag
Hangoskönyveket, és a szöveges fájlokat (nem tudom pontosan milyen kiterjesztésűeket) is kezeli.
Az első dologgal nem tudok mit kezdeni. Gondolm ugyan olyan formátumúak a zenék (legalább albumonként), így nem értem, hogy miért nem rakja be az összes számot. Automatikusan kessted őket, vagy te adtad hozzá a listához?
Az albumokat viszont sajnos egyenként kell rendezni, ha csak nincs mindegyik tökéletesen megcsinálva. Ha megvannak akkor is az albumképet kézzel kell hozzáadni, ami nem rossz meló főleg ilyen mennyiségű zenénél. Ez sokat dob a dolgon, szerintem érdemes megcsinálni.Alap hiba pl. hogy a feat.-es számoknál, ha az artisthoz írja be, hogy ki működött közre, akkor az életben nem fogja egy albumba rendezni őket. Ezt a szám címébe kell beleírni. A sorszámokat sokszor a szám címébe írják,ehhez külön van megfelelő részleg, oda kell írni, hogy hányadik a szám. A covert meg mintmár modntam albumonként kell hozzárendelni. Én ezekkel szoktam elleni órákat. De ha egyszer meg van csinálva mindegyik, onnantól kezdve már könnyű lesz egy-egy új albumot hozzáadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bambano: Bambanő háza tája
- LEGO klub
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- További aktív témák...
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs