Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATish0
tag
Hangoskönyveket, és a szöveges fájlokat (nem tudom pontosan milyen kiterjesztésűeket) is kezeli.
Az első dologgal nem tudok mit kezdeni. Gondolm ugyan olyan formátumúak a zenék (legalább albumonként), így nem értem, hogy miért nem rakja be az összes számot. Automatikusan kessted őket, vagy te adtad hozzá a listához?
Az albumokat viszont sajnos egyenként kell rendezni, ha csak nincs mindegyik tökéletesen megcsinálva. Ha megvannak akkor is az albumképet kézzel kell hozzáadni, ami nem rossz meló főleg ilyen mennyiségű zenénél. Ez sokat dob a dolgon, szerintem érdemes megcsinálni.Alap hiba pl. hogy a feat.-es számoknál, ha az artisthoz írja be, hogy ki működött közre, akkor az életben nem fogja egy albumba rendezni őket. Ezt a szám címébe kell beleírni. A sorszámokat sokszor a szám címébe írják,ehhez külön van megfelelő részleg, oda kell írni, hogy hányadik a szám. A covert meg mintmár modntam albumonként kell hozzárendelni. Én ezekkel szoktam elleni órákat. De ha egyszer meg van csinálva mindegyik, onnantól kezdve már könnyű lesz egy-egy új albumot hozzáadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robogó, kismotor
- Mesterséges intelligencia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- -40%! Legújabb innovációk! ÚJ!! HP EliteBook 640 G10 - i7-1365U 16GB 512GB iris Xe, Gar: 2024.11.06.
- XPS 9320 27% 13.4" 3.5K OLED érintő i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 16" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 16 CPU, 16GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (12)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Precision 7760 27% 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest