Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Gurulunk, WAZE?!
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
Hidd el, hogy meglepően jól szól. Mondanám szívesen, hogy gyere el megmutatom, de én Pakson lakom. Gameboy forma. Hát gondolom azért mert játszani is lehet rajta (bár én erről mondanék le legelőször).
Hogy oldalt van, az relatív. Tkp. a tetején van, ami a hosszabb oldala. Ha távirányítót is veszel, azon 90 fokos a csati. Én vettem hozzá egy kicsi fekvő övre szerelhető telefontartót, és abban tartom. Így távirányító nélkül felfelé áll a csatlakozó (PX 200-as egyenes), ha pedig viszem a távirányítót is, akkor hátrafelé áll, és a övtartómban vezetve kb. pont körbeér.
Ha eljössz Paksra, megmutatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Energiaital topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs