Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Hali!
Igaz én csak 2hete használom az iPodot, egypár dolog leesett... Bocs, hogy beidézem ezt, csak nem akarom mégegyszer leírni:iPod meg EQ kérdés kapcsán azért említsük már meg, hogy kizárólag a gyári, vagy más, hasonlóan gyenge füldugó használata mellett érdemes csak az EQ-hoz nyúlni, mert bármilyen komolyabb fülhallgatóval hallhatóvá válik, ahogy a normál beállításon kívül minden másnál torzít. Viszont egy jó füldugóhoz nem is kell EQ.
Ez úgy ahogy van, úgy igaz... Én AKG K324p-vel használom... Gondoltam megnézem az EQ-kat, és az összessel recsegett a füles, bár végül a Dzsesszen hagytam, mert az aki otthon van az EQ-kban az tudja, hogy a Jazz módosítás nagyon kicsit változtat, de jó irányba.
A fálj/videókezelés az eddigi egyik legjobb... Mindig szerettem ID3-ak alapján keresni a cuccokat, és ha itt rendesen kitöltöm, bármi alapján tudok keresni. iTunes meg szerintem, ha valaki ráérez, nagyszerűen lehet használni! Csakhát mint minden újat meg kell szokni.
Videókat az innen kapott tipp alapján a Handbreak-kel kódolom, iTunes gondolkodás nélkül beolvassa, és rárakja az iPodra, onnan meg jól meglehet nézni, és ahhoz képest, hogy 320x240 a felbontás nagyon szép képe van.Futni énis futottam vele. Nekem kézbe volt, vagy övre csatolható tartóban utólag. Egyáltalán meg se akadt. Gondolom a vinyót elég keményen tesztelik, és frankóan szólt végig.
Ja és iTunes megy net nélkül is
Ennyit elsőre

Üdv: Ex
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest