Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
atos30
aktív tag
Sziasztok!
Gondom van az iTunes-al. A fényképeim helyét ki tudom jelölni és szinkronizálással fel is rakja az ipodra, a filmeket is felrakja ha jó a formátum neki. Viszont a zenékkel nem boldogulok. Az "Add folder to library"-val kijelölöm a kívánt albumokat, el is kezdi másolni, majd valami hibaüzenettel (nincs elég jogosultságom a művelethez) leáll. 1GB-ból felrak 30 MB-ot. Próbáltam bemásolni minden zenét a Zene mappába, de ott is ez az üzenet jön. Valaki legyen szíves elárulni, hogy a túróba kell zenét felrakni az iTunes-al. Már újratelepítettem, de a jelenség nem szünt meg. Valamit nagyon elállíthattam, csak azt nem tudom mit.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest