- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
Szia
kosszi, hogy segiteni probalsz, de azt kell mondanom, amit mondasz az nem igaz, ebben az esetben igenis a formatum a lenyeg.A kovetkezore jottem ra. mp3bol keszitettem m4a formatumot konverterrel ezt a zenekhez rakta. Amint manualisan atneveztem m4b-re maris bekerult a hangoskonyvekhez.
Namost a playlist tok jo, de en a sebesseg funkciot akartam kiprobalni a hangoskonyvnel.
Sajnos ezzel a modszerrel elkeszitett m4b file eseteben nem mukodott, mert amint allitottam a sebessegen maris ujraindult az ipod. Viszont sikerult talalnom a neten egy "rendes" m4b filet ezt felrakva, maris tokeletesen mukodott es nagyon szepen lehet allitani lassan normal sebessegen, vagy gyors szolaltassa meg.
Most azt kellene kitalalni, mi az elteres az altalam letrehozott file es ez kozt? Mit csinalnak maskent?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA VI
- Azonnali játékos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Asus VivoBook W11 Laptop
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest