- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-zoli
tag
Beleolvastam a topikba egy kicsit.
Most vettem IPod Touch-ot ami ügye mp3-videó-lejátszó böngésző
nekem bejött a cucc
DE
aki legjobb mp3 lejátszót keresi –úgy értem hangzásban- az ne ezt válassza mert:
- folyamatos alapzaja van, még a gyári fülessel is, ami mint tudjuk kis jóindulattal is csak közepes minőségűnek nevezhető
- ha teszel rá normális fülest (jelesül nekem Sennheiser CX300 am van) normálisabban szól, de az alapzaj felerősödik, és itt már nagyon zavaró, szerintemSzó volt itt IAudio meg egyéb kínai cuccokról, ezzel kapcsolatban:
- az IAudio U3 –am hangzásban messze szebben szól, mint a taccsom értsd: ÉG és FÖLD
- hetekig nem akartam elhinni, hogy ilyen kis cucc ekkorát szól, döbbenet még ma is
- zéró alapzaj bármilyen hangerőn
- plusz szerintem könnyebben kezelhető, mozgás közben, a joystick miatt : )
- és nem kell használni iTunes-t, még nem szoktam meg
Szóval, ha csak a zene van, akkor az Ipod Touch elég közepes. A többi Ipod cuccról nem tudok mit mondani másom nem volt.
Persze a kezelhetőség, kijelző, méret, internet, e-mail, Google map feledteti a közepes hifi-t.
Bár nem biztos, hogy ezekre mindenkinek szüksége van.
Olyan emberek véleményére lennék kiváncsi még, akik szintén próbáltak mind a két végletet.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest