- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Rezsicsökkentés?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-zoli
tag
válasz
commanDOS
üzenetére
Én nem szerettem volna lehúzni a taccsot, van sok nagyon jó, jelenleg egyedüli tulajdonsága. Azonban ha kiemeljük, a sok jó közül a hangzást az bizony nem tükrözi az érte fizetett összeget.
Nem rossz, nem gyenge, hanem átlagos.A kínai vacak gondolkozás pedig mára szerintem nem biztos, hogy megállja a helyét. Sok sza@t csinálnak nekünk, de nem minden az ami ott készül.
pl. az Ipod hátulján is ez virít:
designed by Apple in California
Assembled in ChinaKi tudja ki hibázott?

Persze ez is csak nálunk igaz, ha nem egy átlag havi keresetbe kerülne, hanem két napi béredből megvehetnéd, aztán töltögethetnél fillérekért zenét, szebb képet mutatna a dolog.
A zene minősége nem teljesen szubjektív, egy bizonyos szintig biztos nem.
Meg kell hallgatni több cuccot és mindjárt van összehasonlítási alap.
Nekem volt erre lehetőségem.Javaslom mindenkinek próbáljon mielőtt vásárol.
-
e-zoli
tag
Beleolvastam a topikba egy kicsit.
Most vettem IPod Touch-ot ami ügye mp3-videó-lejátszó böngésző
nekem bejött a cucc
DE
aki legjobb mp3 lejátszót keresi –úgy értem hangzásban- az ne ezt válassza mert:
- folyamatos alapzaja van, még a gyári fülessel is, ami mint tudjuk kis jóindulattal is csak közepes minőségűnek nevezhető
- ha teszel rá normális fülest (jelesül nekem Sennheiser CX300 am van) normálisabban szól, de az alapzaj felerősödik, és itt már nagyon zavaró, szerintemSzó volt itt IAudio meg egyéb kínai cuccokról, ezzel kapcsolatban:
- az IAudio U3 –am hangzásban messze szebben szól, mint a taccsom értsd: ÉG és FÖLD
- hetekig nem akartam elhinni, hogy ilyen kis cucc ekkorát szól, döbbenet még ma is
- zéró alapzaj bármilyen hangerőn
- plusz szerintem könnyebben kezelhető, mozgás közben, a joystick miatt : )
- és nem kell használni iTunes-t, még nem szoktam meg
Szóval, ha csak a zene van, akkor az Ipod Touch elég közepes. A többi Ipod cuccról nem tudok mit mondani másom nem volt.
Persze a kezelhetőség, kijelző, méret, internet, e-mail, Google map feledteti a közepes hifi-t.
Bár nem biztos, hogy ezekre mindenkinek szüksége van.
Olyan emberek véleményére lennék kiváncsi még, akik szintén próbáltak mind a két végletet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Synology NAS
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Ryzen 7 5800H, RTX 3050 Ti, 165Hz, 16GB RAM
- Ezzel fixen nem kell hunyorognod! 43"/4k/144Hz/HDR csak a tiéd!
- 2 ÉV GARANCIÁS Gigabyte GeForce RTX 4070 Windforce OC 12Gb videókártya eladó. Az ár NEM FIX
- Sapphire GPRO X070 8GB GDDR6 - RX 5700 XT passzív kaidás
- MOZA Racing R3 PC/XBOX !!GARIS 2027.12-ig!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest