- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor1
aktív tag
Apple honlapról iPod FAQ:
Question: How long can iPod's battery keep a charge without being used?
Answer: The standby time is 1 month when fully charged. After a month of not being used, the battery will likely be fully discharged. You may find that the battery is empty before then, and that's normal. Even when it's not being used, iPod uses a small amount of battery power.Lithium-ion batteries need to be used for maximum performance. If you don't use your device often, be sure to complete a charge cycle at least once per month.
a miértjét nem tudom, nem én terveztem, de tény. új készülékeknél még rövidebb lehet ez az idő, ha még nincs bejáratva az akksi (pl photo ipodnál tapasztaltam az elején, újabbaknál már nem)
a mindennapos használatot is erre értettem, kifordítva a dolgot az ipod nem felel meg "a nem mindennappos használatnak"

természetesen a kolléga problémája nem emiatt van, ha 4 óra standby után is látja az indikátoron, h merült, akkor vmi bibi van, pl ősrégi az akksi.
Új hozzászólás Aktív témák
- -59% HP Z27k G3 profi monitor: 27 matt 4K UHD 3840 2160/100W USB-C töltés/99% sRGB/dokkoló/RJ45/KVM
- Silent PC eladó - Z390 UD v2, i7-9700KF 3,6 GHz, 32 GB RAM, Radeon RX 570, 250 GB SSD
- ASUS P5AD2 PREMIUM LGA 775 RETRO ALAPLAP
- "Mini" 7R 230W Beam mozgófejes robotlámpa
- 7" Univerzális Androidos fejegység + beszerelőkeret (4/32GB + LTE)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 5 - 14" - Ryzen 5 pro 7535U, 16GB ddr5, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest