- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Okos Otthon kezdőknek
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cyberpunk #137044 üzenetére
"komoly biznisz is épül rá" - mint mindenre, amit "felkapnak". Én már akkor is paleoztam, amikor még nem volt divat, mint most. Pont emiatt tartják csak egy újabb hóbortnak a sok közül. Persze ez másra is igaz.
radi8tor: +tejtermékek. Bár arról régebben is tudtam,hogy nekem nem jó, de pusztán azok kiszorrítása nem hozott megfelelő eredményt. Tovább kellett menni.
Az az igazság, hogy a t*köm tele azzal, hogy kisérletezni kell, meg figyelni dolgokra, néha azt kívánom, bárcsak mindent megehetnék. Viszont,ha így lenne, azt is tenném, nem lenne, ami figyelmeztet arra, hogy ha így étkezem tovább, előbb döglök meg. Mondjuk mindig mondom is asszonynak, hogy ennyire figyelek mindenre és mégis időnap előtt meghalok, akkor visszajövök kísérteni mindazokat, akiknek hittem és aszerint étkeztem
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Suzuki topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Parfüm topik
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest