- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
-secret- #66133 üzenetére
Szép jó meg minden, de ezen az áron én is hamarabb vennék egy Carrera 4S-t. Én még az a régi csont vagyok akinek az autónál kell a hang. A traktor motorok többségét pont ezért nem kedvelem.
Bár most egy ismerős benevezett egy 3.0 BiTDI-re és megkínáltam ezzel a videóval motiváció gyanánt. Na ez már értelmes hang.
-
törölt tag
válasz
-secret- #65975 üzenetére
Jelentettem már, ennyi jött vissza:
"Jelentetted Bassel A Shuhema videóját hitelt érdemlő erőszakos fenyegetés miatt.
Ez a videó nem került eltávolításra
Részletek
Köszönjük, hogy időt szakítottál arra, hogy jelents valamit, amiről úgy érzed, hogy sérti a közösségi alapelveinket. Az ehhez hasonló jelentések fontos részét képezik egy biztonságos és barátságos Facebooknak. Megvizsgáltuk, hogy a bejelentett video tartalmaz-e erőszakkal kapcsolatos tartalmat, és azt találtuk, hogy a video nem szegi meg Közösségi alapelvek." -
madgie
titán
válasz
-secret- #65739 üzenetére
Mondjuk az igaz, a GoPro jó kis ütöm-vágom, azt nem lehet helyettesíteni "nagy" gépekkel.
Nekem milyen gép van? Mikor milyen. Most egy G3-at nyúzok, használtan 65 körül mennek, de a legjobb csillagfotóimat egy 25 ezres használt áras vázzal lőttem, 40 ezres objektívvel.
-
Ragnar95
félisten
válasz
-secret- #65575 üzenetére
Suzukikban is lesz, szóval nem is feltétlenül 5+ milliós autók
Bár nyilván nem az alapfelszereltségű Swiftekben lesz, de ettől még közép-felsőközép kategóriás autókban már simán elérhető lesz a Carplay, de lehet,h alsóközepekben is, szóval a Ferrari kicsit erős volt, nem annyira lesz ez rétegtermék, én nagy jövőt jósolok neki. -
manchester85
veterán
válasz
-secret- #65578 üzenetére
meg is érdemli a marhája. Nem tudnak mar egyesek jo dolgukban mit kitalálni, a vadállatokat nem véletlenül hívják vadnak. Sose tudhatja az ember, mikor harapják ketté. Pláne egy krokodil. Igy kapásból nem is tudnék annál veszélyesebb állatot mondani, mar ami az idomitasra vonatkozik.
-
Zjunior
veterán
-
Xero
nagyúr
válasz
-secret- #65134 üzenetére
Nem igazán, csak összejöttek. Az első RB-t ajándékba kaptam. Azt összetörtem, így vettem egy másikat, hogy az ajándékozó ne sértődjön meg.
Jött a Police, majd kellett egy polár, így vettem egy RB polárt. Ez után jött két kamu.Amúgy most találtam meg az elsőnek a tokjában az eredeti blokkot:
De szép idők is jártak.
-
Xero
nagyúr
válasz
-secret- #65118 üzenetére
Tuti kamu. Viszont!
Van két eredeti RB-em és két kamu is dealextreme-ről. Mindegyik Aviator. A tok és a zsanér minőségét leszámítva ugyan olyanok. A polarizált pontosan olyan mint az eredeti lencse. A sima UV-s tükrös is pont ugyan olyan. Elvittem optikába beméretni.
Egyedül talán a nyereg ami némileg kényelmetlenebb, meg ki tudja, hogy mennyire bírják a gyűrődést (bár egy eredeti RB-t is törtem már, szóval).
A kamu polarizált mondjuk tartaléknak jó. Mindig ott van a kesztyűtartóban, ha kellene vezetéshez és nincs nálam másik, míg a tükrös kamut síeléskor viszem fel hegyre a zsebemben. Nem sajnálom, ha ráesek és törik.Ettől függetlenül az esetek 90%-ában egy öreg (kb 8-10 éves) Police-t használok mégis.
Jobbra az egyik kamu tükrös tokja, balra az egyik sima eredeti tokja:
Az eredeti bőr, a kamu műbőr.
-
nofi
addikt
válasz
-secret- #65118 üzenetére
Szinte biztosan. eBayről rendeltem pár éve egy Aviatort, szállítással 5-ért, gondoltam 1-2 nyárra strand-, buliszemüvegnek jó lesz. Ugyanilyen bőr tok, tökéletesen lemásolt logo, nyilván tudtam, hogy hamisítvány. A probléma azzal volt, hogy bár rendelkezem 2 optikai és vagy 3 napszemüveggel is (márkástól a C&A-sig), ebben fél óra alatt megfájdult a fejem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
-secret- #65120 üzenetére
Nem néztem utána, csak 30 körülre saccoltam, de ha 50 akkor meg főleg mondanom sem kell hogy gondolom nem eredeti...
Amúgy inkább azt venném meg 5-10 ért mint 1 eredetit 50-ért, kutya se veszi észre hogy nem eredeti, meg nem jönnek oda majd levenni rólam hogy megállapítsák...
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
-secret- #64550 üzenetére
Nem kell dobálni! Se fólia, se tok, még mindig jól bírja, semmi kopás, vagy karc a készülékházon, sem a kijelzőn. Egy enyhe karcom van az almában oszt annyi. Igaz vigyázok rá.
mondjuk az én felfogásom szerint ez egy használati tárgy, nem ékszer, ha sérül, hát sérül, nem a következő tulajnak babusgatom!
-
Tibee86
nagyúr
válasz
-secret- #64138 üzenetére
Jelenleg nincs mit mutatni.
De lassan muszáj lesz valamit újítani, mert most 200 méterre van a melóhely, de egy hónapon belül költözik a cég, és kelleni fog valami melóbajárós szekér, de még nem mondtam le arról, hogy ráveszem a főnököt, hogy hazajárhassak a cégessel.Tök jól elvagyok most kocsi nélkül, persze ha nem lenne a családban, amit tudok bármikor használni, akkor nem így gondolnám.
-
vadászcsiga
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- További aktív témák...
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest