Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz -Ben- #138888 üzenetére
Előbbinél jól jött, bár meló alatt végig az asztalon van a telefon, inkább csak úton,hogy nem kell folyton kivenni zsebből.
Zeneléptetés macerás, akármit csináltam, előbb a számlapot dobta fel a telefon, így háttérből elő kellett hozni zeneléptetést (vagyis dockból).agabe: Itteni OFF-os kollégától vettem hdanit610-től.
Meló: egyértelműen furcsa volt ennyi idő után elkezdeni bejárni. Persze mák, hogy akkor megyek, akkor jövök, amikor akarok, én azt választottam, hogy minél előbb megyek (ált. 6-fél7-kor már bent vagyok, ehhez 4-fél5 körül kell kelni). Az elején elég sok dolog volt, sokminden végig kellett hallgatnom, amihez semmi közöm sem lesz (meg amihez persze igen): export control, vállalati management, it security, stb.
Rendesek, kedvesek, segítünk egymásnak, igazi csapatmunka van minden részlegen. Ahogy máshol is ahol voltam, itt is ingyen van minden kóla, fanta, gyümölcslevek, tea, kávé, tej, méz, minden sz*r, amiből persze nem ihatok.
Amit vicces,hogy ásványvíz nincs, "igyál csapvizet" alapon. Van valami gép, ami elvileg melegíti, hűti, meg szűri a vizet, de hogy abban volt-e szűrő cserélve valamikor is, nem vagyok benne biztos.A lényeg, hogy szokni kell még ezt, nyilván ez a normális egy embernek, de én ugye teljesen máshogy éltem eddig. Persze itt is alhatnék minden nap fél 9ig, de ki akar 10-re bemenni dolgozni, hogy a végén 7-8 körül érjen haza este.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz -Ben- #138672 üzenetére
Bakker olvasd el a Margit szigeti linket , és ott a hozzászólásokat vissza jelzéseket. Az egyik páciensének valami 11-es dioptriája volt és most távolra jobban lát mint a sas. Figyelem, a lézeres beavatkozásnak is számtalan alkalmazása van. Amit ott kínainak a legfejlettebb eljárá még a progresszív lencséket is kiváltja. Ja és ahogy írjak garantáltan maradandó igaz az öregségi látásra nem. Tehát aki fiatalon vállalkozik rá az 50 évesen fog kezdeni rosszul látni. Persze a műtét nem olcsó. Árlistában olvastam félmilliós műtétről is, de azt írjak hogy esetenként a normál személességet is űberlik .
-
Mister_X
nagyúr
válasz -Ben- #138541 üzenetére
Egyébként lehet nevetni, de "nincs sok baj" a fagyasztott hússal, sőt... nem hinném, hogy hazai mekiben fogok enni, ha "friss" (nyers) húsból fognak sütögetni.
Egyébként a KFC is azért drágább többek között, mert oda rendes, friss csirke érkezik és azt is be kell panírozni. Ott viszont selejteznek is rendesen nap végén, muszáj nekik, míg több meki franchise rendszerben működik (Kovács Béla gondolja, hogy nyit egy mekit, kifizeti a licenszet, stb.) és nem hinném, hogy Kovács Béla be fog vállalni még több mínuszt, jó lesz az a hús még alapokon... így is szemmel látható különbségek vannak a franchise és központi éttermek között.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
madgie
titán
válasz -Ben- #138510 üzenetére
Hát nem lett az, S6E vagy sima S7 még élhető méret volt, de ezek. Jó, hogy mindenki azzal jön, hogy dehátnincskáva, haaatalmaaas a kijelző maga. Ja, az ujjaim meg megnőnek majd hozzá. Most őszintén, az S8 Plusnak vajon hány százalékát érném el egy kézzel hüvelyujjal? 33? Nyilván már egy iPhone 6-nál sem 100% ez, de nem mindegy, hogy néha a bal felső sarokért kell nyújtózni (amit elintézett az Apple a suhintásos vissza gesztussal), vagy nagyrészt csak alul kotorászol, ha meg kell valami, akkor már tabletszerűen kell használni.
Nem tetszik nekem ez az irány. A kávamentesség (egy határig) oké, de az egész lényege szerintem az lenne, hogy mondjuk egy 5.1" kijelzőt egy kényelmesen hordozható, használható kis kompakt házba rakjanak bele.
-
nagyúr
válasz -Ben- #138510 üzenetére
Szép jó, stb., ahogy a G6 és mások is. Alapjában véve sajnos azzal van, baj, amilyen rendszer fut rajtuk. Akárhányszor kikandikáltam a droidos felső kategóriába, egy ideig győzködtem magam, hogy ilyen, meg olyan jól jártam (és sok dologban jobb is, mint iOS ez tény). Viszont a mindennapokban, általános használatban jönnek a különbségek. Droidban tök mindegy, milyen gyártó, milyen telefonján van, jönnek a lagok, az appok ki-ki dobálnak, pár program messze nem olyan igényes, mint iOS oldalon, a backup még egyik gyártónál sem tökéletes (bár Huawei-vel nem volt gondom). Az idő múlásával lassul a rendszer, tele lesz szeméttel, azon kapod magad, hogy a szabad memóriát nézegeted, stb.
Ez az én véleményem és bár iOS-en sok hiányosság van funkciókban droidhoz képest, de azok még mindig jóval megbízhatóbban működnek, mint a másik oldalon.
Így "sajnos" részemről bármi is van és mivel eddig mindig visszajöttem, ami nem véletlen, azt hiszem, lehet bármilyen szép is 1-1 flagship,ha nem iOS fut rajta, én passzolom.
-
Cyberpunk
félisten
válasz -Ben- #138502 üzenetére
A mai amoled panelek már nem igazán hajlamosak a beégésre, sokat javult a technológia az elmúlt években. A színhűség meg kalibrálás kérdése, szerencsére színprofilt már Samung készülékeknél is lehet állítani jó ideje, így az agyonszaturált színektől is meg lehet szabadulni. Én egy oled tv-t is vagy monitort el tudnék viselni idehaza, de még várni kell rá egy darabig.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
A guru
addikt
válasz -Ben- #138471 üzenetére
Eddig only reading módban voltam itt jelen, de már nem bírom ki, hogy ne írjak.
Szóval miért is lenne jó nekünk, ha oledes lenne a következő iphone? Kijelző beég, illetve a színeitől én pár hét után szó szerint rosszul voltam, nem vicc, volt hogy akartam volna még valamit csinálni (S6 edge+) és nem bírtam tovább nézni a kijelzőt, mert elkezdett fájni tőle a fejem. Na meg a másik, napsütésben max fényerőn használva átlátszott a kijelzőn a ragasztó ahogy elkenték a ragasztásnál (nem egyedi probléma volt). Mióta i7-et használok nem fáj a fejem és még a színek is szebbek, sajnálnám ha nem érkezne IPS iphone idén.
Akkor a kávákról is pár szót. A samsungon engem gyakran idegesített a kis káva, viszonylag sokat nézek youtube-ot telefonon, és egyszerűen nem tudtam úgy megfogni, hogy valamit ne takarjak ki, S8 is csak most néz ki jól (szerintem csúnya) a promó anyagokon, de ha megfigyelitek a különböző külföldi videósok sem természetesen tartják a kezükben a telefonokat, mert nem tudják. Egy ilyen eszköz szépsége nem mehet szerintem a használhatóság rovására illetve az iphone kávái szerintem pont kellemesen nagyok, harmónikus a design. Imádkozom, hogy almáék ne vigyék túlzásba a kávacsökkentést.
-
Totheground
addikt
válasz -Ben- #138475 üzenetére
Én pl a OP3-on szarást kapok attól, hogy amikor egy kézzel próbálok átnyúlni a képernyő túloldalára, hiába érem el, a hüvelykujj tövében lévő párna mindig megnyomja a kijelző szélét. Így hiába lenne elég nagy a kezem hozzá, nem megy.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Gsx-rr
veterán
válasz -Ben- #138471 üzenetére
Nekem se! En is ugyanezt gondolom! Gaz mar ez a retro forma! Ha a dizajn nem valtozik totalisan,tolem barmit rakhatnak az uj Iphone-ba akar hologramkivetitot
Akkor sem cserelenek! Ez forditva is igaz! Ha csak a dizajn lesz valami total uj en mar megveszem![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz -Ben- #138361 üzenetére
Nemtudom, mennyire szívja az akkut, mert gondolom a bt folyamatosan be kell, hogy legyen kapcsolva.
Elég sok e-mail-t kapok, de a hívások miatt és a zene váltás miatt volna jó Spotify alatt. többinél kikapcsolnám, nekem ne rezegjen állandóan a kezemen, mert hülyét kapnék tőle.
madgie: Én is gondolkodtam már csomót azon, hogy egy-egy ilyen vezetéknélküli technikát alkalmazó cucc vajon hogyan hat a szervezetre hosszútávon? Gondolok itt wifi, bluetooth és egyebekre.
-
madgie
titán
válasz -Ben- #138361 üzenetére
Sok emailt meg FB üzenetet kapok, de valahogy félek az okosórától. Nekem csak egy sima MiBand van, de az is fura, mert pár hónap alatt úgy fájt tőle a komplett bal oldalam, hogy ihajj. Először a bal csuklóm környéke fájt, mintha meghúzódott volna ,aztán felment a karomon egészen a lapockámig. Akkor már furcsállottam, levettem az "órát", két hét alatt renbe jött. Azóta viszont ha csak pár órára is kerül vissza a MiBand, azonnal fáj a bal csuklóm.
Hülyén hangzik, mi?
[ Szerkesztve ]
-
-
szekra
addikt
válasz -Ben- #138007 üzenetére
Product red special edition kezdeményezés, nem hiszem, hogy ehhez kellett volna bemutató.
-
Gsx-rr
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -Ben- #137766 üzenetére
Én a Nillkin-t is 2 hetente leszedtem mert idegesített hogy a széle közé bemegy a kosz, takarítás után mindig felment szépen.
agabe: Viszont arra figyelni kell olyan szöszleszedő kell amitől rétegeket húzhatsz le, nem ilyen mosható mert az sz@r. Amiről én beszélek Tesco, Auchan...stb mindenhol lehet kapni szinte.
-
nagyúr
válasz -Ben- #137561 üzenetére
7 Plus összeszerelése fasza de az iOS egy optimalizálatlan bughalmaz...
idáig 2 magos CPU-k voltak az iPhone-okban, de most az A10 Fusion már 2+2 magos, azaz 4 magos, ami mint látszik meglepetésként érte a szoftvereseket: laggok, animációs bugok, akadások rengeteg helyen
ja és amit nemrég fedeztem fel: [link]
haverom 6S Plus-szát nyomkodva olyan érzésem van hogy ha először látnék telefont, simán rámondanám hogy a 6S az erősebb és az újabb
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest