Hirdetés
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95 #103033 üzenetére
Azt nem értem ha ennyire sajnálod őket miért nem fogadtok be egy családot? Te olyan rendes vagy, meg annyira sajnálod őket hogy ezt miért nem teszed meg?
Csak megsúgom nem 1 PH-s gyereknek adtam már pénzt mert bajban volt úgy hogy sose kértem vissza, nem egy hajléktalannak adtam már kaját, pénzt. A nem használt ruháimat nem 1x adtam már le a megfelelő helyekre....DE mikor látom NIKE cipőben rohangálnak a nyugatiban, okos telefon, tablet van a kezükben, kidobják a kaját ami éppen nem ízlik nekik, plusz lopnak, verekednek, betörnek, bunkoskodnak hagy ne sajnáljam már őket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Revolut
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Bitcoin topic
- Hálózati / IP kamera
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest