- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fél füllel hallottam egy pletykát hogy visszatérhet Apple termékekre a Fortnite a több mint 3 éves száműzetésből a következő update alkalmával ? vagy ez is csak egy urban legend
-
Köszi mindenkinek a válaszokat , de nagyon nem tudok mit kezdeni vele még mindig. Talán már kicsit kezd felolvadi a viszony, mert ahogy telnek a napok órák , egyre több account-ba lépek be , valahogy kezd kézreállni az a mindenes alsó csík. Egy valamit nem találok az oldalsó gomb beállításainál hogy nekem ne nyomja ki a telefonbeszélgetést , maximum a telefon képernyőt zárolja esetleg. Az oldalsó gomb beállításainál ilyet csere lehetőséget nem találok
-
Hello
Ma hirtelen felindultságból vettem egy IPhone 15 Pro Max készüléket, és most ismerkednek vele. A meglevő előfizetéseim mellé vettem új számmal, egyelőre nézegetem fogdosom, paskolgatom. Nem tudom mit kezdjek vele még, de rohadt jó a tapintása. Még soha nem volt ezen kívül a kezemben IPhone, remélem tizensok év android után feltalálom vele magamat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged