Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
bododani
senior tag
Sziasztok! Tegnap sikerült beszereznem egy i4-et. Kérdéseim felétek: Ha JB-elem a 7.1.1-et, akkor lassabb lesz a rendszer? Melyik a legjobb panoráma app i4-re? Van valami app arra, hogy wifin keresztül adatokat tudjak mozgatni PC és teló között? (az usb-kábeles megoldást ezzel elkerülve)
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
bododani
senior tag
Az iPhone 4-emnek halk a hangszórója. Nincs valami tisztítási eljárás vagy valami amitől megjavulna? Ezt cserélni kell ha megakarom oldani? Otthon nehéz a művelet?
-
bododani
senior tag
Kár, hogy a 4 nem kapja meg, de mondjuk a 3 év iOS frissítés támogatás már az iOS 7-el lezárul ,ahogy a 3GS esetében az iOS 6-al. (szerintem így lesz ez a jövőben is, hogy az iphoneokat 3 iOS verzióval későbbire lehet majd max. frissíteni mint amivel kiadták. szerintem a 4s-re nem lesz ios 9)
[ Szerkesztve ]
-
bododani
senior tag
válasz smallmer #79327 üzenetére
Fogalmam sincs nekem, még nem voltam tescoba azóta amióta megvan a teló (1 hete), de majd letesztelem, hogy csipog-e. Elég szar lehet azér neked ez hogy nem mehetsz be telóval, nem is értem mi ez
Kikapcsolva is csipog?[ Szerkesztve ]
-
bododani
senior tag
iOS 7.1.1-et i4-en 100 hogy nem lehet JB-elni? Csomó videót látok videón meg neten leírásokat és ugy emlékeztem hogy írják kommentekbe hogy jó.
-
bododani
senior tag
Az én iphone 4-emre unlockedet ír, ami gyári független, szóval nekem jól jelzi. Én nem vennék hibásan semmilyen telót, főleg hogy kijelző hibás. Oké hogy baráti ár meg minden de a mai világban már nem mindenkiben bízhatunk meg... Meg hogy lockedet mutat ez a honlap miközben írta hogy független, hát nemtudom nekem jól mutatta szóval lehet hogy nem független az.
[ Szerkesztve ]
-
bododani
senior tag
Már több iOS 7 frissítés nem várható ugye? Már csak az iOS 8-al foglalkoznak a fejlesztők?
-
bododani
senior tag
Nincs valami equalizer a zenelejátszóhoz? Sokkal többet kihozhatnék a gyári fülesből.
-
bododani
senior tag
Mi a véleményetek erről feketében? Ennyiért szerintem megéri.
Olyat akartam találni aminek a sarkai nagyobbak, mert rohadt jól néz ki és ezt találtam. Ha van jobb hasonló árban írjatok.[ Szerkesztve ]
-
bododani
senior tag
válasz Ragnar95 #79550 üzenetére
Csak gondolkodtam a dolgon, lehet hogy nem lesz belőle semmi. Amúgy is brutál karcos a telóm, leejteni soha nem szoktam 1 telóm se eddig. (használtan szereztem ezt a telót be) Azt nagggyon sajnálom hogy az előlapon csak magát az üveget nagyon macerás kicserélni, mert ugye az össze van ragasztva a kijelzővel, ha meg az egész előlapot akarnám az meg elég drága lenne... Egyedül hátlapot meg nem akarok cserélni, mert annak nem látom értelmét, ha az előlap karcos marad. (Úgyse a hátlapot nézegetem) (Mondjuk az jó, hogy használat közben nem látom a karcokat a kijelzőn, csak akkor, ha nap süt rá)
-
Amúgy több apphoz, inkább játékokhoz kell mobilnet vagy wifi. Ezeket az appokat valahogy nem lehet offline-é tenni? Pl. real racing 3, fifa 14.
[ Szerkesztve ]
-
bododani
senior tag
Rossz az i4-emnek a hangszórója, elég halkan és torzan szól. Ez a hangszóró, ami kell ahhoz, hogy kicseréljem ugye? Látok a címben valami antennát, az mi pontosan? Független iphone 4-em van ahhoz kell.
-
bododani
senior tag
Ha egy független iphone 4-be akarok alul hangszórót cserélni, akkor ez jó lesz nekem cserére? [link]
-
bododani
senior tag
-
bododani
senior tag
válasz viperabácsi #80010 üzenetére
Igen ott írja mit frissít, plusz nagyon minimálisan itt-ott máshogy néz majd ki ami az előző verzióban, pl. kikapcsolási képernyőnél a csúszka, a slide to unlock effectje, stb. ilyen apróságok.
-
bododani
senior tag
Szeptemberben ugye jön a kész iOS 8 a támogatott iEszközökre. A nem támogatottakra, mint pl. az i4, amin marad a 7.1.1, arra fognak még csinálni új appokat, vagy amint kijön az iOS 8 csak arra fognak fejleszteni frissítéseket vagy egy teljesen új appot? Eddig hogy volt a korábbi iOS-ekkel ez?
-
bododani
senior tag
válasz flash- #80219 üzenetére
15 éves vagyok, és szerintem az a gyerek, aki azt gondolja hogy gáz hogy nem iphoneja van egy vele egykorúnak, szerintem az egy bunkó és neveletlen. (tisztelet a kivételeknek) Könnyen fikázik meg nézi le azt akinek nincs, amíg a szülei tartják el. Nem gondol bele, hogy nincs más szülőnek vagy magának a gyereknek nincs sok pénze drága telóra. Eddig nem sok ilyen gyerekkel találkoztam, de nem is szeretnék.
[ Szerkesztve ]
-
bododani
senior tag
Az 1. nekem bejön. Nemrég írták 5/5s felhasználók itt a topiban hogy csak baj volt még a legvékonyabb tokkal is, ami jól szorul is szerintem, hogy aláment a por és meglátszott a karc a telón, de én ebben nem vagyok biztos mivel nincs 5s-em.
-
bododani
senior tag
válasz norbi2010 #80342 üzenetére
Én inkább kihagyom, mivel ismeretlen forrású a JB, és még soha nem JB-eltem, ezért inkább várok míg kijön egy ismert forrásból származó JB. A JB számomra fő tulajdonsága könnyen megoldható JB nélkül is, ha értitek mire célzok.
-
bododani
senior tag
i4-re egyáltalán érdemes felrakni a JB-t? Nem tudom mennyire lassítaná be...
-
bododani
senior tag
válasz Chaosftw001 #80388 üzenetére
Tongbu-t használom én iTunes helyett, sokkal könnyebben tudok képet és zenéket feltölteni a telóra, vagy lementeni gépre.
Ám ha unknown device-ként ismeri fel a windows a telót akkor lehet hogy nem szoftveres a baj, hanem a dock csatlakozó, esetleg az usb-kábel romlott el.[ Szerkesztve ]
-
bododani
senior tag
-
-
bododani
senior tag
válasz viperabácsi #80653 üzenetére
VLC-t egyik haveron ipaden használta, megvolt vele elégedve, egy próbát mindenképpen megér szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest