- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
pentium4
senior tag
Sziasztok!
Köv a problémám: iphone5-m van, ios 6 al kezdtem azon volt 540 kép amikor felfrissitettem ios 7 re a rendszer, ekkor a foto tekercs ugye nullázódott, és létrejött egy ios 6 photos könyvtár ahol a régi képek/videok vannak!
na ezzel csak az a baj hogy se azt az albumot se a benne lévő régi képeket nem lehet törölni! sehogy próbáltam de semmi!
leszedtem egy fasza is exportáló progit a TunesGO-t ezzel kiexportáltam az összes régi ios 6 képeket, majd nyomtam egy törlést miután kész lett!
a telóról eltünt a mappa viszont hely nem szabadult fel ami elég nagy baj mert 3.5giga, amire szükség lenne!
mi lenne a megoldás hogy eltünjenek a régi képek, mert most olyan mint pl a windowsba, hogy a lomtárba van, törölt, de mégis a gépen van és foglalja a helyet!
várom az ötleteket.
kösziP4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzetek
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest