Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi.
őstag
válasz mindthecrap #245024 üzenetére
1év Apple garit fogsz rá kapni, mint minden Apple termékre, a többi bolti gari lesz.
-
hemaka
nagyúr
válasz mindthecrap #245024 üzenetére
Szurkeimportos afa csalt telok, de attol meg az 1 ev apple gari jar ra, valoszinuleg cseh, osztak, angol ilyesmi nagykerbol vannak.
[ Szerkesztve ]
-
takessz
senior tag
válasz mindthecrap #245597 üzenetére
Vajon ezt be tudom biztositásozni??
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
zzola
titán
válasz mindthecrap #245766 üzenetére
Pro Max a készülék, az üveg meg Baseus. Nem olcsó, nem drága. Volt minim és sima 12-m is, azokra ugyanez a típusú üveg felment és tökéletes volt. Most vagy rossz a fólia, vagy íves a kijelző. A fekete mezőn túllóg egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz mindthecrap #245768 üzenetére
Most rendeltem nem üveget, az tuti jó lesz, csak az nem üveg...sajnos.
-
bnorci71
addikt
válasz mindthecrap #245766 üzenetére
hát nem tudom nekem 12mini van teljes fóliával a márkáját nem tudom, de tökéletesen illeszkedik szemben az SE2020 kijelzőjével amire nem volt normális fólia
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz mindthecrap #245776 üzenetére
hmm most, hogy mondod megnéztem már közelről is
talán egy 0,5m-es rádiusz ha van ami szerintem minden kijelzőnek van illetve körbe a ház-üveg között van egy max 0,5mm-es rés meg az én üvegem csalóka mer van egy 0,5mm-es hurka körbe így ha kijelzővel lefelé teszed le a telefont akkor nem az egész üveg ér le csak ez a hurka keret körbe ez meg fekete a kijelzőből talán nem is takar.
Na a lényeg eddig nem nagyon olvastam itt problémát ,hogy a 12/12mini-re nehéz lett volna üveget találni az SE2020 viszont már ilyen ott vagy megbarátkozol, hogy az üveg szélén 1-2mm sose lesz rátapadva a kijelzőre vagy nem raksz fóliátELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
MasterMark
titán
válasz mindthecrap #245821 üzenetére
Vezetéknélkül is megy, csak nem minden fejegység képes rá.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
tboldi
nagyúr
válasz mindthecrap #245821 üzenetére
Létezik vezeték nélkül is.
-
MasterMark
titán
válasz mindthecrap #245852 üzenetére
Azért mert az nem tudja. Az a bluetooth meg sima bluetooth. A vezeték nélküli carplay az máshogy működik.
De van ami tudja, létezik vezetéknélküli Apple CarPlay.
Switch Tax
-
Mirage
tag
válasz mindthecrap #245877 üzenetére
Köszi, ez hasznos infó.
Annyira erőforrás igényes dolgokat nem használok, fő felhasználási területeim a böngészés, chatelés és az email írás, illetve zene lejátszás.
Azt kihagytam korábban, hogy csak mobilnetet használok, illetve viszonylag sok bluetooth eszköz van csatlakoztatva (pl Apple Watch, vagy ANC bluetooth Fej/fülhallgató).
Észrevételeim alapján főleg a bluetooth kütyük amik jobban szívni szokták az akksim egyébként. -
Dr. Oid
aktív tag
válasz mindthecrap #245881 üzenetére
Nálam ugyanez. Holnap hív vissza az Apple support, meglátjuk. Egy SIM van benne vagy dual?
-
burgatshow
veterán
válasz mindthecrap #247047 üzenetére
Nálam is lett random villanás. De ugyanerre jutottam, hogy valószínű értesítés. Ha bárén használok a fókusz módot.
[ Szerkesztve ]
-
válasz mindthecrap #247047 üzenetére
meg még mindig van benne egy hiba amit rohadt rég nem képesek javítani, az sms karakter számláló, folyton 0/0-át jelez
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz mindthecrap #247053 üzenetére
alapból nem aktív, be kell kapcsolni
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest