- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
moordavid
aktív tag
válasz
Micsurin #322023 üzenetére
Sima 11 ről váltottam 15 prora tavaly a megjelenéskor. Nekem ez akkora ugrás volt, hogy csak na
Jó azért figyeltem magam mennyire gerjedek rá a 16pro-ra, de az a helyzet, hogy nem mozgatott meg. És nem azért mert felszállnék a képzelt csalódottak hiszti vonatára. Bejön a kamera kontroll, bejön az ai, szóval pont kicsivel gusztábbra reszelték a telefont, ahogy az elmúlt x évben mindig. De minek a csere ha pont bejön a 15 pro, és most jön a first world problem: csere esetén újra levadászni a megfelelő tokot, üveglapot? Ráadásul egy éves a telefon és még mindig 100%os az akkuállapot, még mindig bőven benne van egy egész nap folyamatos nyúzás mellett? Majd ha rommá kopott a tokom, majd ha szét karcolódott a fedlap, majd ha az akku már nagyon gyengény muzsikál, tehát majd ha az új telefon megvétele lesz a legkényelmesebb megoldás, na majd akkor csere. A feature matyizásból szerintem kiöregedtem.
Nem vagyok vakult almafan, kapargatom a droidos vonalat is, figyelem mind két kínálat nyújtotta előnyöket, végigmentem sok márkán, ezt a hiszti hullámot szerintem azok a techfluencerek gerjesztik akiknek egyszerűen nincs nézettsége. Utolsó mentsváruk az állandó hőbörgés, meg a "váltottam, viszlát iphone viszlát samsung" fszság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Synology NAS
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN11
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest