- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ugyanígy vagyok vele én is (a 3G óta használok iPhone-t, de még "mac.com-os" AppleID-m van
), nem is értettem elsőre, hogy mi a gond, de ha megnézed, ott van bizony az ApplePay fizetési módként, nem tudom, mióta, és nem kizárt, hogy újabban az AppleID létrehozásánál valahogy belekever az ApplePay-be (vagy direkt azt állít be defaultként, ergo a megadott bankkártyaadatokat ApplePay-be veszi fel, és azt állítja be), mert nem az első fórumtárnál látom már ezt a gondot. Nem tudom, mi oka lenne valakinek az Apple Pay-t beállítani/használni fizetőeszközként az AppleID regisztrációjakor, amikor az Apple Pay is AppleID-hoz kötött, szóval így is, úgy is be kell adni a bankkártya adatait még az AppleID létrehozásánál...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Politikai mémek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest