- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
ittakary #283301 üzenetére
Azert legalabb itt ne vessuk mar el a sulykot. Amikor a Moszkvan (bocs Szell K) acsorogtam es kuldtem volna kepeket messengeren elegge be volt mar kattanva nyogvenyelosen ment at. Atkapcsoltam 5Gre es megoldodott minden. En nem azt mondom hogy 5G kell. Spektrum hiany van sok helyen es "ugy alakult" hogy a plusz spektrumok 5Gvel lettek kihasznalva (pl 700MHz, 3.5 GHz), igy 5Gre atlepve eselyes hogy normalis szolgaltatast kap az ember... Stream: lehet hogy minden stream csak 5-10MBit kell, de a jelenlegi 4Gbol nem lehet annyi savszelt kifacsarni hogy mindenki mobilon netflixezzen meg youtubeozzon este mikor hazaer mert a fix net az draga ezert lemondta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged