- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Gubu0101 #299399 üzenetére
Hát nem tudom. Nyilván ha por, ami közt van kemény homok is pl, megy a tok meg az acél közé, akkor ott csinálhatod bármiből, hacsak nem ipari gyémánttal vonod be
Nekem szerencsém volt akkor. Én irodában dolgozom, de sokat mozgolódom autóval is, hétvégente meg hobbiból autót szerelgetek stb. Kapott az mindent, volt, hogy úgy nézett ki, mint az okádék és csap alá bedobtam, majd az első adandó ronggyal törölgettem át. De nyilván valós lehet a probléma, csak szerencsére nem teljesen globális, szeirntem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Futás, futópályák
- DJI topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Path of Exile 2
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest