-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zsolt,72 #298092 üzenetére
Na várj, nem akármilyen harapott almás "Pro" nevű eszközről beszéltem, hanem iPhone Pro-ról. MacBook Pro, Mac Pro/Studio, vagy akár iMac Pro, stb teljesen más kategória, azokat valóban rengetegen használják hivatásszerűen.
Szóval azt mondod. Magyarósi Csaba iPhone-nal készíti a videóit? Mármint azzal fotózza? Vagy azzal vágja-szerkeszti össze? Én nem így tudtam, de nem tartom kizártnak. (kb 1-2 éve, még Covid-időszakban láttam egy videóját, amin épp azon örventdezett, hogy milyen jó a legújabb kamerája, és az bizony NEM iphone volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby rádiós topik
- Futás, futópályák
- Trollok komolyan
- Gumi és felni topik
- Filmvilág
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest