Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balúkapitány
tag
Sziasztok! Irnék egy hosszú mesét, hátha vkit nem zavar:
Idén szeretnék új telefont vásárolni. Eddig android rendszerű okostelefonokat használtam, abszolút nem ismerem az apple rendszerét, iphone sem járt érdemben a kezemben soha.
Amíg eljutottam ide, a samu s23u topikjának majd hétezer hozzászólását néztem át, mivel az (volt?!) a kiszemeltem, de túl sokan, túl alapvető funkcióira panaszkodnak a telefont illetően így android fronton jelenleg nincs más alternatívám. . .Szóval a lényeg, hogy megkérnélek benneteket, főleg azokat akik mindkét rendszert ismerik, hogy világosítsanak fel arról, hogy HA az ios rendszerbe beköltözöm, egy i14pm-al, milyen érdemi különbségekre számíthatok a használat terén?
Szeretném látni a különbségeket, felmérni az ios "nyűgjeit".
Melyek azok a jellegzetességek ami miatt ezt a rendszert preferáljátok az androiddal szemben?
például: nehézkes az iphone-al készült képek-videók átmásolása win-es rendszerbe? minden nyomtatóhoz csatlakozik?
milyen térkép app elérhető az áruházban? Mennyire szabályozható a userről gyűjtött adatkezelés? Vannak-e beállítható rutinok? sat-stb . . .
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest