- Doky586: Egyszerű boot
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
Sziasztok!
Hosszú idő után ismét segítséget szeretnék kérni. Egy kollégám a gondjaimra bízott egy első generációs iPhone SE-t, ami megjárta a vizet, nem lett kiszárítva, és állt is egy ideig. A feladat, hogy képeket lehessen róla lementeni, de akadnak hátráltató tényezők.
A telefon kijelzője a vizet nem élte túl, így az előttem próbálkozó lelkes személy nekilátott azt kicserélni egy utángyártottra. Ennek eredménye egy szétbontott telefon lett, amiben nincsenek csavarok, le lett vágva az előlapi kamera szalagkábele, és hiányzik pár fém lefogató. Neki nem kelt életre, én eljutottam odáig, hogy a telefon bekapcsol, tölt, és kéri a feloldási kódot, amit nem tudok. Ez nem is gond, a baj az, hogy a telefon az érintésekre nem reagál, és a bekapcs. gombot folyamatosan lenyomottnak érzékeli, bármit csinálok vele. Elvileg a Touch ID működne, de ugye indítás után mindenképp kód kell a feloldáshoz, plusz ettől még nem oldódik meg a telefon kezelhetőségének problémája.
Az lenne a kérdésem, hogy innét merre lenne érdemes tovább menni? Bennem az OTG-s egér ötlete merült fel, viszont tudomásom szerint ez iPhone esetében nem működik. Aztán gondoltam távvezérlésre is pl. TeamViewer segítségével, de ehhez is fel kéne oldani először a telefont.
Szerviz sajnos nem játszik, így rám marad a megoldás megtalálása. Szerencsére a tulaj emlékszik a kódra és az iCloud fiók adataira is (ott nincs mentés a képekről), így már tényleg csak az a kérdés, hogy mit lehetne ezzel kezdeni ebben a formában?
Előre is köszönök minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256GB IOS16 100% Akku
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T pro 256GB nagyon szép állapotban garanciával
- Apple iPhone 16 - 128GB - Teal szín - A3287 - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI KISZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 16GB -Ram 512GB -tárhellyel
- Eladó Samsung s24 FE 128Gb
- Iphone 16 128GB/független vennék
- Cserélném vagy eladnám patika állapotú karcmentes redmi note 10 pro 6/128 gb-os telefonom.
- Eladó, egy alig használt , Gyári Xiaomi 67W-os gyári töltő + a hozzá tartozó usb type-c kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest