- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrbi001
senior tag
válasz
Tibee86 #177464 üzenetére
Nem tudom,hogy az teli üveg e vagy csak középen van üveg a teteje szilikonos anyagú... Általában azok, (nálam a boltban, nem reklám ) " 5D "-sként veszünk olyan üvegfóliát ami valóban üveg teljesen alul felül és normálisan betapad.. Igaz felül meg a home gomb körül minimális ragasztó van. Nekem "Bond gorilla " teljes üvegfólia volt a telcsimen amit korábban említettem, felül csak szilikonos tehát puha anyag és gyenge minőségű és alá koszolódott nagyon.. aztán átváltottam sima üf-ra.. kb 1 hónapja van fent ez az 5D-s nem olcsó mulatság ezért még nem néztem alá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- EA Sports WRC '23
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged