Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vasi89 #129945 üzenetére
Itt én mondtam mindenkinek hogy csak a 2 csavart kell meghúzni alul, legtöbb esetben segít a problémán (de van mikor nem ez a baja). Viszont megfelelő szerszám (csavarhúzó) kell hozzá, és óvatosan tekerj rajta, mert ha összeb@szod a csavart, vagy esetleg beletöröd ugrott a gari. Ha ez nem segít akkor mehet gariba, persze ha eltudod vinni azaz nincs messze tőled a hivatalos szerviz hivatkozz erre hogy ezt hallottad, és lehet egyből megcsinálják neked ezt, és ott se kell hagyni.
-
xors
senior tag
Helymeghatározás ikon be van ragadva a felső sarokban, ha minden igaz a Waze miatt. (ha kikapcsolom neki a helymeghatározást, akkor eltűnik) Volt már restart, home+power restart, sőt még a jött a Waze -hez egy frissítés is tegnap, de az sem segített. Ötletek? Telepítsem újra a Waze -t?
-
buci30
addikt
-
Geresics
addikt
válasz
-secret- #129930 üzenetére
Köszi!
Amúgy ez mit jelent?
Mert rákerestem, és azt láttam, hogy
- sima adatkábel: 200.Ft (5000+ eladott)
- "original" adatkábel: 300.Ft (13000+ eladott)
- MFI Certified: 1.300.Ft (11 eladott)Megveszem az 1300Ft-osat, nem gond, csak érdekel, hogy miért van ekkora különbség?
-
vasi89
őstag
Hali!
Mozog a kijelzőm, mostanság ezt javítják vagy cserélik? Illetve függő telefont is átvesznek garanciában most már almáriumban vagy icentre-ben?
-
Geresics
addikt
Sziasztok,
n00b iPhone 5s tulajként szeretnék rendelni töltő/adat-kábelt a telefonhoz eBay-ről. Mire kell figyelnem?
A lényeg az, hogy eddig Androidos telóim voltak, és 3 helyen használtam töltőt, amiből 2 helyen adatkábelnek is használtam a meglévő kábeleket (otthon az ágy mellett csak töltő, otthoni PC, munkahelyi PC). Az iPhone-nak más a csatija, ezért kell vennem új kábeleket. Gondolom az USB-s töltők jók, amiket eddig használtam, vagy nem?
Szóval a telefonhoz jár egy szett (töltő+kábel), és még 2 szettet kell összehoznom. Mire figyeljek? -
buci30
addikt
Nincs valami gyorsabb megoldás értesítés kikapcsokasra?
Elmegyek edzeni a pulton hagyom a telefonom.
De mivel a Fb es a messenger is zárolt kijelzőn engedélyezett a jelzése.
Igy ha ne zavarja módba teszem a telefont akkor hangot nem ad de a jelzés ott lesz ami ugye látszik gomb nyomásra ha netán...Tehát ahhoz, hogy ezt orvosoljam minden reggel mind a kettő alkalmazásban ki kell kapcsolnom a zárolt kijelzőn való értesítés engedélyezését!? Meg persze utána vissza mert ugy szeretem utána mar nem lenne gond.
Na erre egyszerűbb megoldás?
-
válasz
Blyan #129921 üzenetére
a 32 bites (asztali) windows verziók összesen képesek 4 GB ram megcímzésére - van kivétel, ami még annyit sem (például a starter verziók), illetve bizonyos (szervez) verziók többet is -, de ha van a munkaállomásban olyan vga vagy bármi más, ami külön megcímzendő memóriával rendelkezik, akkor a memória modul által adott 4 GB ram megcímezhetősége annyival rövidül, ezért látnak sokan 3.x GB megcímzettet abból a rendszerben, vagy szélsőséges esetben akár 2.x GB is lehet.
kertsa; nem felesleges az akkor sem, sok más befolyásoló tényező is adott, ami miatt jobb lehet a 64 bites oprendszer.
-
bigdady
nagyúr
válasz
mr.tamasbiro #129914 üzenetére
Nekem sem mindig jelez. Nem a telo hibaja. Szar az fb app. Mondjuk messenger szokott.
-
lacy86
addikt
válasz
mr.tamasbiro #129901 üzenetére
Eloszor tenyleg probalkozz meg egy app reinstall
Ha igy se jo akkor egy system reinstall -
szekra
addikt
válasz
Ha ezzel elviszed szervizbe, kiröhögnek. Telepítsd újra az alkalmazást, utána ahogy ajánlották egy visszaállítás esetleg.
-
mr.tamasbiro
őstag
Köszi srácok holnap mondom mi lett az eredmény.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ha mentésből visszaállítasz mindent, nem kell telepítgetned semmit.
-
válasz
mr.tamasbiro #129913 üzenetére
10 perces történet..De először töröld le csak az appot majd fel, mint black ajánlotta!!!!!
-
Tibee86
nagyúr
válasz
mr.tamasbiro #129909 üzenetére
Töröld le a facebook-ot és messenger-t hátha megjavul, ha nem akkor meg iTunes és visszaállítás.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Elsőnek azt csináld meg amit mondtam.
-
válasz
Összes adat/beállítás törlése. S újként állítod be a telefont nem biztonsági mentésből.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mr.tamasbiro #129906 üzenetére
Töröld le ezeket, majd tedd fel újra.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
mr.tamasbiro #129906 üzenetére
Az közel nem a restore...
App.-ot újraraktátok már? Utána restore és lehetőleg új telefonként beállítás. Az a baj, hogy ez biztos nem garanciális probléma, szerintem teljesen feleslegesen vinnéd be. -
válasz
mr.tamasbiro #129903 üzenetére
Nyomj egy restoret. Lehet segít.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mr.tamasbiro #129901 üzenetére
Ha másnál ad hangot akkor szerintem csak beállítási probléma lehet, vagy app gond.
Értesítéseknél biztos minden stimmel? Mert ha máshol van hang akkor biztos nem hardveres gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- EAFC 25
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest