- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Gigászkalmár
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
vasi89 #112980 üzenetére
Én ha olyan helyre megyek már külföldön is online appot (waze) használok... Akkora forgalmat nem generál, most már elviselhető pénzbe kerülő forgalmat jelent (vagy egy napijeggyel még olcsóbb). Jövő nyártól meg még olcsóbb lesz a MB-onkénti forgalom. Nekem ez megér annyit hogy meglegyen az a plusz amit az online navi jelent: komoly eurba kerülő büntetés elkerülése mondjuk az osztrákoknál...
OFF: Két három éve szemétkedett egy rendőr síelás után, rögtön a 80-as táblánál mért, az előttem lévő autó (aki megelőzött nagy hévvel) bele is futott, de ha a Sygic nem jelzi előre a korlátozó táblát motorfékkel én is simán belefutok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest