Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
eszgé100
őstag
tudom, hogy csak mobilneten van limit, de nekem mindegy, mert korlátlan mobilnet van az előfizetéseinkben, ezért nincs vezetékes netünk sem és ezért bosszant, hogy nem lehet kikapcsolni.
régebben mindig az iTunesban vettem meg a méretesebb appokat, de nem igazán szeretem, a telefonon egyszerűbb használni az AppStore-t, meg nem kell szinkronizálgatni sem utána, de amióta két iPhone van a háztartásban, azóta nem gond, ha nem vagyunk iTunes közelben, mert elég csak benyomni az egyiken a tetheringet, a másikkal meg rácsatlakozni wifin és meg is van oldva a probléma.TMBC: lehet telefonon vette meg az appot és még nem szinkronizálta iTunes-szal.
vadászcsiga: nézd meg a Purchased alatt, hátha beugrik, ha rápillantasz. ha mostanában vetted akkor úgyis ott lesz a lista elején
Regnar95: thx, meglesem
Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest