Hirdetés
Aktív témák
-
nagyúr
Egy jó fólia, jól felrakva nem is látszik, hogy rajta van. A kijelző minőségét nem rontja, se a felhasználói élményt. Szóval számomra ezért éri meg. Elég,ha csak egyszer "rosszul zakózik" a telefon, szóval én úgy vagyok vele, inkább a fólia menjen gallyra, mint a kijelző. Nekem ennyit megér, ha másért nem, az érzékeny pici lelkem megnyugtatása érdekében.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
vadászcsiga
félisten
Ez nagyon jopofa koszi a tippet!
Ohh sorry most olvasom a helyreigazitasod.... kar ertetipSkip
Mégsem annyira rossz a helyzet, jobban megnézve úgy működik hogy a beépített lockscreent bekapcsolva működésbe lép a közelségérzékelő így zsebre dugva kikapcsol a kijelző de ugyanakkor irányítható marad úgyhogy stornózom a stornót, mégis paraktikus kis zenelejátszó. Kiváltja a távirányítós headsetet.
Sajnos közben újra fizetős lett de sztem ennyit is megér. -
zack
nagyúr
Várd meg amig jön hozzá frissítés.
Illetve csinálj egy backup-ot, és utána kísérletezgethetsz a törlésével, telepítésével, mert ha elveszik a mentés, akkor csak visszarakod a backup-ot, amiben benne lesz a mentett állásod is.
Sajnos a fejlesztőknek lassan megy az átállás. Én is kapom a frissítéseket folyamatosan, amik részben az iOS5 /i4S miatt érkeznek. Én azt mondom tedd félre, és addig játssz mással.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
ittakary
nagyúr
Nem rossz, végülis élvezetes a játék, de tegnap 5 perc játék után úgy tűnt, hogy ezzel még stephen hawking is tudna játszani. 3 ujjmzdulatból áll a játék Ha ezt előre tudom, lehet nem adok ki érte pénzt... Vannak ennél jobb játékok szvsz.
Pl: Reckless Racing és annak HD változata, mind a kettő csak 0,8€ és hihetetlenül szép és élvezetes játékok. Ja és multiban is lehet zúzni, csak külön accot kell csinálni Tegnap megvettem mind a kettőt, este tervezem kipróbálni hugommal
+ FlightControlHD (1,6€) is nagyon jó iPaden (iPhone verzió - 0,8€)[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest