Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf13
őstag
válasz
Laca1212
üzenetére
Ímar nem tudtam szerkeszteni.
És így nem is mertek használni. Most leszedtem újra. Elvileg ez minden sárga csekket be tud olvasni
Amin QR Code van? Mert látom van olyan opció , ahol írja mely szolgáltatóknak lehet befizetni.
És kapsz visszaigazolást , amivel tudod bizonyítani , hogy befizetted ? Mint a postai pecsét ?Köszi a segítséget.
-
wolf13
őstag
Sziasztok.
Tudtok ajánlani megbizható appot csekk befizetésére ? Még régebben az Erste MobilePay appjat
Próbáltam ki. A szerencsém az volt , hogy 800 HUF csekk volt. Bár kis utánajárással ez is
Célba ért. Vagy ha valaki azt használja , esetleg írhatna , hogy már működik rendesen ez az opció is.
Köszönöm. -
Treff
aktív tag
Sziasztok!

6S tulajok, egy gyors kérdés: a fényképezésnél a gyári vagy külső app-al lehet-e változtatni a fénykép felbontását 12MP-ről kisebbre? Ha igen, melyik appal?
Köszönöm előre is!

-
galaxys80
veterán
válasz
r3dsnake
üzenetére
iMediaShare?
Nem. Azt elsősorban arra használom, hogy a képeket, videókat ezzel nyomom ki a TV-re. Erre sok alternatíva van, de ez azt is tudja, hogy a PC megosztott mappáit, illetve a Serviio-ban lévő anyagokat is látja és le tudja játszani.
Tehát mondjuk a PC-n lévő zenéket ezzel le tudom játszani a telefonon is. -
galaxys80
veterán
válasz
r3dsnake
üzenetére
Nekem is ez a célom, de a 3 említett program helyett egyelőre még nem találtam meg a tökéletes alternatívát.
iMediaShare helyett próbáltam a Remote Media Manager Pro-t, de az meg az istenért nem ismerte fel a Serviio-t, illetve a PC-n is csak néhány mappát jelenít meg.
Mindig TV helyett nem tudok olyanról amin magyar csatornákat lehetne nézni.
Háttérképekre meg annak idején droidon mindig a Zedge-t használtam.
Az Időkép meg végre egészen pofás app lett, erre televágják a gyökerek reklámmal. -
galaxys80
veterán
200 a vérnyomásom már ezektől a teljes képernyős reklámokkal telerakott appoktól.

Komolyan, legalább adnának lehetőséget arra, hogy pénzért reklámmentes legyen.
Legdurvább a Zedge és az iMediaShare. De egyre rosszabb a helyzet a Mindig TV és az Időkép esetén is.
Időképet törlöm is a fenébe. A másik 3-ra van esetleg használható alternatíva? Az sem baj, ha fizetős. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Viktor0610
üzenetére
+1 én is azt használom.
-
buci30
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az jogos!
Azt be lehet állítani, hogy melyik email címek-tol szeretnek kérni jelzest mert annyi spam van, hogy hihetetlen.
-
-
buci30
addikt
Szerintetek melyik a jobb a Gmail app vagy a gyári email Gmail fiokra beallitva.
Pro/kontra?
(3D touch ne vegyük figyelembe!) -
atees
őstag
Azt a gyári mailba hogy tudom beállítani, hogy egy adott feladó emailjét ne a spam mappába rakja?
-
Lizardman
tag
Sziasztok!
Egy olyan pénzügyi/tőzsdés applikációt keresek, mely nem csak részvényárfolyamok, de Futures és egyéb termékek figyelésére is alkalmas. Sajnos csak részvényes app-ot találtam eddig, azért gondoltam, hátha lesz valaki, akinek van ötlete itt a fórumon.

Köszönöm előre is!
-
delon
tag
Sziasztok!
Nem tudtok valamilyen használható alternativát a Facebook messenger re? Mert nem tudom benne megoldani a felhasználó váltást.
Igy kellene olyan alternatív megoldás hogy több felhasználóval fenn tudjak lenni egyszerre.előre is köszi
-
Mela Kehes
addikt
válasz
legiaap
üzenetére
Régen szerettem még amikor sárga csíkos volt a háttere, ez a fehér nem igazán jön be. Aztán volt olyan is valamelyik rendszernél, hogy nem szinkronizált iPhone és iPad között valamiért. Na onnantól elvesztette a bizalmam. Most hogy olvastam még több újítás lesz a 9.3-ban, tettem vele még egy próbát.

-
buci30
addikt
Írjatok légyszi olyan számológép app-ot aminél vissza lehet nézni miket adtam össze..., és ki is tudom másolni vagolapra stb.
-
-
legiaap
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Naprakész vagy látom.

-
Oliverda
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
iOS9 óta
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ios 9 ota talan.
-
Mela Kehes
addikt
Mióta van a gyári jegyzet programban kézi jegyzetelés és fotó csatolás?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
-
nylontacsko
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Meg kell venni, mindkét platformra.
Az 1Password-ot használom. iOS-en is fizetni kellett érte meg OSX-en is.
Ugyanez pl. a Fantastical 2 (naptár alkalmazás). Külön-külön fizetős. -
Ragnar95
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Más választásod nem igazán van. Viszont ahogy a kolléga is írta, teljesen más felhasználási mód jellemző a 2 platformra, így annyira sok közös appra kevés embernek van szüksége iOS-en és OSX-en is.
-
TheMarci
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nem nagyon vannak ugyanolyan programok, teljesen más platform, más felhasználási módok, felhasználók. Milyen program, ami kellene neked osx-re?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nincsenek, a MacAppStore teljesen különálló dolog az iOS AppStore-tól. Persze vannak olyan appok, amik mindkettőben megvannak, de akkor is 2x kell megvenni őket.
Viszont OSX-en nem csak az AppStore-ból lehet telepíteni appokat és elég sok app nincs is fent az AppStore-ban. -
SonyNex7
senior tag
Nekem nem tűnt fel eddig,valóban nem mutatja a telefonon tárolt képek,videók méretét csak azokat amik felhőben vannak. Érdekes,beszéltem a fejlesztővel több mindenen dolgozik talán ez is javításra kerül.
Update:úgy mutatja ha a localba csinálsz egy photo mappát és átmásolod.Nescafe:tvassist vagy iplayto
Ugyanaz csak az elsőnél külön tudod a 4 funkciót(kép,zene,videó,online )megvenni,funkciónkènt 1€ míg a másodiknál mindjárt 4€. -
Mela Kehes
addikt
Vannak olyan programok amik jók iPhone-ra, iPad-re és Mac-re is? Hol lehet ezt megnézni?
-
Nescafé
őstag
üdv
Ki milyen programot használ hogy a tv-re kirakja a képet.?
Samsung tv -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kiválasztottam a "Törölni szeretném ezt a vásárlás" lehetőséget, így nem kellett írnom semmit.

-
Refund kérdés.
Nem találtam arra vonatkozóan infót, hogy a refundot magyar vagy angol nyelven kell elküldenem?
Gyanítom, magyarul, mert az egész oldal magyar. Valaki megerősíítené/megcáfolná?
Sspot:
Én egyebek közt az iTunes miatt cseréltettem MasterCardra a bankkártyám. -
nylontacsko
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Utólag?
Minden banki tranzakcióról kapok sms-t és emailt.
Így nem látom értelmét az utólagos rögzítésnek.
Illetve annak nem látom a jelentőségét, hogy adott tárgyhóban elsején vagy éppen 31-én rögzítek egy költséget. Összességében a költséghely ugyanaz.De azzal meg egyetértek, hogy ki így, ki úgy tudja nyomon követni a pénzügyeit.
Szumma: nekem ez így egyelőre megfelel.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
nylontacsko
üzenetére
Szerintem fontos, hogy visszamenőleg is felvigyél valamit. Például a számlatörténetnél csak akkor látom, hogy a bank miket vont le.
-
nylontacsko
senior tag
válasz
üzenetére
Mondjuk azt nem értem, hogy mi a jelentősége egy frissen telepített appnál, hogy szerdán volt-e a kiadás. Visszamenőleg szerintem tök felesleges felvinni valamit. A feltelepítéstől fogva, viszont már napra kész lesz a teljes pénzügyi kép.
Szerintem az meg hogy korábbi napokon mennyit költöttél a napok múlásával, tehát a több nap megjelenésével visszanézhető lesz.
Felraktam én is. Háttereket (témákat) valóban nem lehet változtatni mondjuk 5€-ért nekem nem is éri meg.
De minden eszköz szinkronban van iPhone - iPad - iMac és nekem ez számított.Egyelőre így még továbbra sem látom, hogy mivel tud többet a pro, de ki fog derülni pár nap, pár hét használat után.
-
Auratech
őstag
Nekem az IOS alkalmazásokkal az a legnagyobb gondom, hogy elszigeteltek a hihetetlenül jó alkalmazások lehetőségei. Hiába van príma app a szervezésre, ha az egyéb kiváló appoknak az éppen végzett tevékenységről, helyér..., kimenetéről nincs tudomásuk.
Érik egy AI igénye rendszerszinten, ami összefogja a tennivalókat. A háttérből finoman jelen van és a szükséges pillanatban a megfelelő alkalmazást kínálja.
Mindegyik app figyelmet követel magának és ennek az eredménye, hogy a többiről elfeledkezünk. Tulajdonképpen a rendszerbe kellene integrálni minden alkalmazást és az AI ezek lehetőségei alapján, valamint az előtörténet, tanulás alapján megoldást javasol, eszközöl, mint egy digitális arkanygyal.
Lehetne pánik mód, amit egy adott szó, pld. "rózsabimbó+2köhögés" aktivál és személyes fekete dobozként viselkedne, vagy a gyorsulásmérő érzékelne egy mintázatot, ami baleset jelleget ad. Hirtelen gyorsulás, lassulás, erős hang, majd szinte mozdulatlanság. Erre a mintára hegyezi a fülét az eszköz, és ha azt hallja segítség, help, hilfe.. jelez és leadja a legközelebbi ismerősöknek a koordinátákat stb... Rettenetes számítási kapacitás van mobileszközeinkben. Nem csak a játékra, hanem másra is használni kéne a lassan desktop teljesítményt.. -
törölt tag
válasz
nylontacsko
üzenetére
Letöltöttem a free-t, mert mindig is kerestem egy jó hasonló alkalmazást. Pl. nem lehet visszamenőleg hozzáadni kiadásokat. És meg sem tudod nézni, hogy például 1 hete szerdán mennyit költöttél. Témák nincsenek benne, bár az nem is érdekel. Az első 2 dolog viszont elég fontos lenne nekem, szóval másik app utàn kell nézni.

Persze lehet hogy van még benne pár hiányzó dolog a fizetőshöz képest, én csak 5-10 percet szántam rá, gondoltam a heti költségvetést megcsinálom.

-
nylontacsko
senior tag
Ha valaki véletlenül használná a Money Pro appot...
- A kérdésem az lenne, hogy a fizetős és a Free app között mi a különbség?
Illetve mi nincs benne a Free-ben?
köszi előre is -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sponsored by Steve.

-
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok
van olyan alkalmazás, amely a kontakt nevét bemondva felhívja az adott kontaktot?
pl, mint amikor a kontaktok közé bemegyek, megnyomom a mikrofont a billen, es feldiktalom neki,csak ennél gyorsabb lenne.
siri nem jó, mert nem tudja a magyar neveket értelmeznielőre is koszi
-
-
Sziasztok!
A messenger nektek mukodik? Nekem egy napja csak teker hogy connecting de semmi. Valami tipp?
(Restart mar volt, az alkalmazast is ujrainditottam)Koszi
-
szilrobi
aktív tag
Melyik app a megoldás arra, hogy a youtube videók kikapcsolt kijelzővel se némuljanak el, zene hallgatásnál jól jönne. Volt régebben a Viatube, de az most nem elérhető a storeban.
-
szijartg
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
FTP-n hogy muzsikál a lejátszás?
-
-
Astery
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Fishing with friends - izgalmas horgász játék 😀 vagy King of opera party game ha jól tudom éppen ingyenes.
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
amolyan virtuális hot seat (vagy sakk)?
-
Mela Kehes
addikt
Tudtok olyan játékot amit úgy lehet ketten játszani, hogy külön apple ID-vel játszunk ugyanazzal a játékkal? Pl. egy stratégiai vagy gyűjtögetős, amit hol én tolok hol pedig a haver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Konteó topic
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Amazon Prime Video
- Gyúrósok ide!
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja