- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdavid1
tag
Van egy ilyen hír is, bár túl szép hogy igaz legyen.
Mondjuk nem tudom hogy akarnák, 5x + 8x? Vagy inkább egy 3x-5x-8x lenne a legjobb.Bár szerintem a 17 Pro-nál még marad a mostani zoomkamera.
-
janeszgol
félisten
Amúgy jó ocsmány hatlapú telefon. Semmi precizitás, művészi/mérnöki meglátás nincs rajta. Mint egy alsópolcos dzsunka.
-
joey04
titán
válasz
CharlieDrop #11 üzenetére
2x-et főkamerából nagyon szépen megoldja, a csúcs kínaiak is megirigyelhetik, de felette nagyon elgyengül érthető módon, és 5x-ig borzalom. 5x meg ahhoz képest, hogy papíron milyen gyenge, egész jókat tud. Szóval egy pöpecebb szenzor nagyon jó dolgokat tudna szerintem az alma szoftveres hátterével.
-
válasz
Fuxosbömis #10 üzenetére
Ez régi ige már, de most tényleg igaz....
-
Fuxosbömis
tag
Ez nagyon bazárira sikerült. Steve Jobs forog sírjában.
-
joey04
titán
válasz
CharlieDrop #3 üzenetére
nagyobb méretű és felbontású 3,5x környéki kamera. ha már 2 zoom kamerát nem pakolnak be.
-
sajo13
senior tag
Ez az új hátlapi elrendezés nem biztos, hogy a legjobb lett. Ha stabil fogással fotózik az ember, akkor alul pont le fogja takarni a vakut az ujjával. Szerencsére ritkán van szükség a vakura...
-
Teo.
aktív tag
Csak engem zavar ez a "vadonban" megfogalmazás?
Nem inkább "utcán", "való életben", lenne helyesebb ?
Értem én,hogy így írják a neten több forásban is de....
Mondjuk angolul nem tudok de gondolom valami szlenges megfogalmazás akar lenne a "wild" használata.Valaki ha esetleg felhomályosítaná a tompa agyamat....
-
janeszgol
félisten
válasz
CharlieDrop #3 üzenetére
Sok az 5x gondolom. Nekem is. Egy jó 3x zoom kellene.
-
joey04
titán
Engem csak az érdekel, hogy zoom kamerával mit kezdenek.
-
Lassan nekem ideje lenne a 13Pm-ot lecserélni valamire.. még gyári aksi van benne és semmi baj vele, de nyilván csere érett lesz lassan.
Remélem a 17-ben lesznek olyan dolgok ami miatt azt tudom majd választani.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest