Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scoobyte
tag
válasz
tuzpenge
üzenetére
Ne vicceskedjünk már, hogy nincs konkurencia...
Nem volt szükségem tabletre eddig se, bár van egy galaxy tab de évek óta nem vettük elő. Írtam, hogy a cégben vágták hozzám az ipadot, két forintot se adtam volna érte. Biztos van akinek nagyon hasznos, de az nem én vagyok. Szerintem megy hardverapróra hamarosan... -
Scoobyte
tag
válasz
consono
üzenetére
Vettem észre... nem az én világom lesz. Köszi a segítséged!
Beüzemeléskor már akkor tudtam nem leszünk barátok amikor a betűk hosszan lenyomásánál nem akarta a felette levő számokat/karaktereket beadni. Már ott majnem földhöz vágtam. Át kell állítsam az agyamat valami fapados üzemmódba amikor ezt a kíváló készüléket használom és akkor talán együtt tudunk élni...
-
Scoobyte
tag
válasz
Alex91
üzenetére
Inkább nem írom le amit most gondolok... ha egy forintot is adtam volna érte akkor mérgesebb lennék, így hogy ingyen volt csak röhögni tudok ezen.
Érdekes, a google simán megoldotta, hogy legyen apple-re app amivel lehet menedzselni az androidos gyerek accountot, sőt weboldalról is simán plattform függetlenül...
-
Scoobyte
tag
válasz
consono
üzenetére
Köszi az infót, én is erre jutottam, de gondoltam kérek külső megerősítést hozzá. Bár ez itt nem azt írja: [link] Nyilván ez is egy feature...
csak én nem vagyok hozzászokva a hightech megoldásokhoz. A szar Samsung Galaxy Tab S 10.5 ezt 10 éve tudta...OK, egy useres. Akkor van-e bármi mód, hogy másik apple eszköz nélkül tudjam a gyerek user korlátozásait menedzselni? Értsd android app (mint apple-re androidos gyereket menedzselni ez [link] ) , vagy bármilyen weboldal...? Mint pl google gyerek fiókra ez: [link]
-
Scoobyte
tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem... hozzám vágott a munkahelyem egy 9th gen 64GB ipad-et, mondom OK beállítom közös családi használatra ha már van. Amúgy androidos mindenki.
Megcsináltam az apple fiókom (ipad tulajdonos), majd hozzáadtam a gyereknek is egy felügyelt fiókot. Meg még az asszonynak is kellene csinálnom.
Pár kérdés:
-Hogyan tudok a fiókok között váltani ipaden?
-Mivel nincs más apple készülék hol tudom a weben állíítani a gyerek jogosultságait, korlátozásait?
- Androidra van olyan app amivel lehet felügyelni az apple fiókot? (fordítva van...)Köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- reMarkable 2
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak én nem vagyok hozzászokva a hightech megoldásokhoz. A szar