- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Szia!
Mi a probléma, panasz rájuk?
Az Aquaban 10k val drágább, akkor inkább azt válasszam? -
Gerisz
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Süvi: A keret úgy szokott ilyenkor alakulni, hogy (jelen pillanatban) veszünk tabletet valami olcsót, mert elsőnek jó az. Akkor jött az elvárás, hogy azért ne laggos akármi legyen, ezért került szóba az ipad. Ha ebből meg már a retinával számolok akkor lehet a 16gigás is kevés és érdemes nagyobbat nézni. Ha elgurul nekem is a gyógyszer akkor nem nagyon tudom hol a határ.
Melyik boltból szabad megvenni? Vannak turpisságok? Itt jó áron van a retina is. -
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Böngészésre szeretnék az asszonynak tabletet. Nem értek hozzájuk, de nézegettem egy párat.
Az Ipad Mini megfelel erre a célra?
Ma próbálgattam, de csak a retina kijelzős újat tudtam megnézni, meg mellette androidos társait hasonló árfekvésben. A droidra azt írják, hogy dolgozni kell vele, hogy gördülékeny legyen a böngészés (nekem most 2db befagyott miután ugráltam az oldalakon). Nem akarok olyat, hogy még ezzel a feladattal se birkózzon meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.05
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest