Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Szeretnék könnyíteni a dolgaimon és amennyiben működik, laptopról iPad-re váltani. Az volna a kérdésem, hogy egy iPad az alábbi feladatra alkalmas volna-e:
PS vagy Lightroom appokkal képek vágása, szerkesztése (erre gondolom simán), majd ezt követően a képeket egy FTP szerverre kell feltöltenem. Utóbbi tekintetében van bennem bizonytalanság, mivel még nem hasznáűltam iPad OS-t és egyértelmű infót sem találtam erről a neten. -
evo87
őstag
Sziasztok!
A párom vett egy 4. gen iPad Air-t és nézegetjük, hogy milyen periféria volna hozzá a legjobb. Mivel asztalnál használnánk itthon csak billentyűzettel, arra gondoltam, hogy egy Magic Keyboard + Magic Mouse + egy jó kis tartóállvány lenne jó az asztali használathoz, kézbe fogva amúgy sem kell a billentyűzet.
A kérdésem az volna hogy ez így helytálló, azaz az Apple egere és a billentyűezete teljesen kompromisszummentesen használható az iPaddel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest