- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sityupityu #40434 üzenetére
Nem nézegettem, de újra emlékszem...
-
válasz
sityupityu #40431 üzenetére
Az egy nagyon szerencsés, új állapotú vétel volt, 30 k körül volt akkor az ára. Most inkább nem nézegetem, de AP2 is van 40 körül bevállalhatóan. Az a baj, hogy tetszenek az Apple termékek, Magic Mouse-on is gondolkoztam, szerencsére közben kipróbáltam a Samsung Tab-hoz használt egeret és teljesen jól működik.
-
válasz
sityupityu #40426 üzenetére
Köszi neked is. Végül Adonit stylus Note+-t rendeltem, mert van benne valamennyire működő nyomásérzékenység pár app-al és anyiba került, mint a Crayon. Rajzolgatásra marad a régebbi iPad Air és az Apple Pencil, azon már nincs céges felügyelet, elvileg a fiam használhatja majd.
(Amúgy igazad van, az AP1-et is akciósan vettem végül, bár előtte volt valami olcsóbb alternativám. Amit nem találok most.)
-
Sziasztok,
Sajnálattal vettem észre, hogy az új (céges) iPad Air (4th gen)-del nem kompatibilis régi Apple Pencil 1-em. Az új Apple Pencil 2 50k körül van, az 1-est 20k körül vettem... Van valami valóban működő alternatíva az Apple Pencil 2-re? Bocs, ha nem jó topikban kérdezem...Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Vadonatúj, bontatlan iPad AIR 7 (2025) 11 M3 CHIP, 128GB space gray 1 év Apple garancia!
- Új, felbontott PocketBook 743G InkPad 4 Stardust Silver magyar e-olvasó - 12 hó bolti garival! -
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10+ Wi-Fi - 3 év GYÁRTÓI garanciával
- iPad AIR 6 (2024) 11 M2 CHIP! 256GB WIFI starlight, makulátlan! 2026 február 15-ig Apple garancia!
- Gyári Apple Ipad pro 12.9 smart folio fehér tok
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest