Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ducati916
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni itteni fórumozoktól.
Adott egy ipad air.És Air display nevű applikációval szeretném használ második monitorként.
És jelenleg windowsos a host gép.És legújabb air display verziónál azt írja ki nem kompatibilis a windowsal.
Driverokat leszedtem hozzá.Windowsra letöltöttem a host programot.És ipad-re megvettem a client app-ot.Se ,hogy se működik.
Átnéztem fórumokat,youtube videókat.Ahogy láttam elvileg kéne működni a programnak így is,hogy
windows-os a host gépem.Elméletileg ez is lenne a lényege az egésznek.Így is reklámozzák meg ilyen szoftvert kerestem.Írtam az applikáció gyártó cégnek a support részére háta segítenek .De két nap alatt nem írtak semmit se.
És ezért szeretném segítségeteket kérni.Az is elég lenne ha valamit fórum leírást tudtok

Előre is köszönöm a segítséget.
-
Ducati916
csendes tag
Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni mi a teendő mikor kék halál van am és csak újra indul bizonyos időközönként?Egy pár hónapos ipad air-ről lenne szó.Nem ejtettem le sose,nincsen túlterhe appokal se,frissités se csináltam 8.3 mert nincs rá szükségem.Próbáltam keresni rá magyarázatot külföldi forumokon de nem találtam.Ez valami os hiba vagy mi lenne ?Vagy vigyem apple szervízbe?Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad gen 7
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest