Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ducati916
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni itteni fórumozoktól.
Adott egy ipad air.És Air display nevű applikációval szeretném használ második monitorként.
És jelenleg windowsos a host gép.És legújabb air display verziónál azt írja ki nem kompatibilis a windowsal.
Driverokat leszedtem hozzá.Windowsra letöltöttem a host programot.És ipad-re megvettem a client app-ot.Se ,hogy se működik.
Átnéztem fórumokat,youtube videókat.Ahogy láttam elvileg kéne működni a programnak így is,hogy
windows-os a host gépem.Elméletileg ez is lenne a lényege az egésznek.Így is reklámozzák meg ilyen szoftvert kerestem.Írtam az applikáció gyártó cégnek a support részére háta segítenek .De két nap alatt nem írtak semmit se.
És ezért szeretném segítségeteket kérni.Az is elég lenne ha valamit fórum leírást tudtok

Előre is köszönöm a segítséget.
-
Ducati916
csendes tag
Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni mi a teendő mikor kék halál van am és csak újra indul bizonyos időközönként?Egy pár hónapos ipad air-ről lenne szó.Nem ejtettem le sose,nincsen túlterhe appokal se,frissités se csináltam 8.3 mert nincs rá szükségem.Próbáltam keresni rá magyarázatot külföldi forumokon de nem találtam.Ez valami os hiba vagy mi lenne ?Vagy vigyem apple szervízbe?Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest