Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
padisaxi
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szia! Felvettem már a kapcsolatot akitől vásároltam, de mivel elmondta, hogy „University of Arkansas System” fut a gépen és így vásároltam meg. Mindent elmondott, hogy beszámolta valamilyen üzletbe, illetve munka elvégzése fejébe. Amit Ő sem tudott mivel jár ez a kontrol, hogy nem megy az USB. Az iPadra szükségem van és a megoldást keresem a problémára. Végső esetben marad így ha nem sikerül megoldani.
-
padisaxi
csendes tag
válasz
BlackJack21
üzenetére
Érdekes, mert a VPN nem csatlakozik, de hozza a Managment Profilt, melyben 4 tanúsítvány van.
-
padisaxi
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Remélem nem tiltják le. Ezt a korlátozást csak egy program csinálja. Törölni a programot addig nem szeretném, amig az egyetem nem válaszol.
-
padisaxi
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Már írtam az egyetemnek. a válaszukat várom.
-
padisaxi
csendes tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Köszönöm a választ. Szerintem ez egy egyetemi gép volt.
-
padisaxi
csendes tag
Sziasztok! Nemrég vásároltam egy iPad pro 12.9 3gen (2018) készüléket.Az iPad szépen teszi a dolgát, de van egy apró kis bosszantó hibája. A gépet úgy vettem, hogy az „University of Arkansas System” felügyeli. Ennek következtében nem lehet számítógéphez csatlakoztatni, valamintaz USB port-on keresztül nem ismeri fel a pendrive-ket. Próbáltam többször is a nulláról kezdeni, de a régió beállítások után mindig el kell fogadni, hogy az „University of Arkansas System” felügyeli a gépet.Tud e valaki erre megoldást, illetve hogyan lehetne feloldani?Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen házat vegyek?
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest