- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
retina mini, teljesen ilyen az enyém is, talán mikor a felső keresőt hozom elő kisebbet reccsen, mert ki vettem onnan mindent, nem használom. de nekem meg azért is laggol ha felülről húzom elő a keresőt mert még elő kell vennie a swiftkey billt, ami lassabban jön elő mindenhol mint a gyári, de nekem megéri várni fél/1mp-el többet.
az alkalmazás váltó az ilyen, mióta megújult a felülete iPad-en nem annyira folyamatos, főleg ha sok minden fut, a leg utolsónál meg nyomod a home gombot, döcögve ugrik vissza. érdekes, mert 4s-en meg baromi folyamatos, de tényleg.
ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy főképernyőn lévő bal oldali keresőt hogyan lehet teljesen el tüntetni? mert a pipát a spotlight keresőben mindenhonnan kivettem, és azt szeretném, ha lehetőség se lenne balra lapozni.
egyébként mikor ki jött az iOS9, és vissza tért a bal oldali kereső, haha egyből iOS1 ugrott be, ott se szerettem
és a másik gondolatom az volt, hogy bizony az apple-nél tényleg megy a fej vakarás, időnként tanácstalanok, és akkor hopp, a régmúltból vissza hoznak egy lehetőséget. -
agabe
addikt
Hat...ezen egy restore lehet, hogy nem artana es ujra feltenni mindent kezzel nem mentesbol.
Mast nem tudok gondolni, de azert lehet, hogy a tobb mint 2 evvel ezelott kiadott hardver es a 9-es rendszer most meg nagyon nem tokelyre csiszolt allapota ezt hozza. Mini 2 , Air 1 tulajok is tudnanak nyilatkozni erdemben, mert ugyanaz a belseje a gepeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Pixel 7 eladva
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és a másik gondolatom az volt, hogy bizony az apple-nél tényleg megy a fej vakarás, időnként tanácstalanok, és akkor hopp, a régmúltból vissza hoznak egy lehetőséget.