- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Szerintem márpedig pont gyereknek sokkal jobb választás az iPad. Húgom is először 30 ezres droidos tabletet kapott, eleinte jó volt, meg tetszett, de aztán már nem tetszett neki, mert be kellett zárogatni az appokat, még a net is eszméletlen lassú volt (pedig hardverben rendben volt a gép, 4magos CPU, 1GB RAM, csak hát ugye az optimalizáció hiánya), a játékok gagyik voltak rá, inkább játszott a telefonján, meg a családi iPaden.
Aztán kapott egy Mini 2-t, azt azóta is imádja.
Egy gyereknek végképp fontos,h ne kelljen hegesztgetnie a rendszert ahhoz,h működjön, ami a droidos tableteknél nincs meg, főleg az olcsóaknál...Ráadásul játékokban, ami szintén az egyik fő szempont egy gyereknek is nagyon le van maradva a droid még minidg, úgyhogy szerintem mindenképp megér 40k-t egy Mini.
Új hozzászólás Aktív témák
- LoopApple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku + utángyártott érintőceruza
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest