- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
"Több eladót is kérdeztem istyleba mindegyik állította, hogy o meg nem találkozott ilyen panasszal mindenesetre."
Szabványkibúvó, ne is várd tőlük, hogy elismerjenek valami problémát.
Amúgy ez a “rezgő akku” jó hasonlat – az én Air2-m is természetellenesen rezonál, szemben a régebbi iPad (Mini)-jeimmel. Mondjuk ez engem nem zavar annyira, mert a hangminőségre nincs befolyással (annyira), legalábbis nem zenelejátszás közben...
-
legiaap
félisten
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Megfordult a fejemben, hogy visszavigyem, de mégis mire váltanék? Sima Air-ből már nincsen 128-as és amúgy mindenben a legjobb választás az Air 2 leszámítva a hangszórós problémát. Surface Pro 3 volt még tervben, de az sokkal drágább, mint ez. Szerintem marad egy darabig aztán ha jön az újabb eladom és váltok arra.
Amúgy nem hiszem el senki nem tesztelte az Apple-nél a kiadás előtt...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs