- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
senior tag
válasz
fery02
üzenetére
Egy 4 eves Xiaomi Pad 5 pro-n siman jo allo modban. Ha ennyi ido alatt nem sikerult rendesen megirni ipad-ra, akkor nem hiszem, hogy ez barmikor is valtozna.
Parom meg pont lexarja, hogy ios v. android. Vagy mukodik rendesen vagy nem.
En csak ajanlottam neki az ipad-ot, mert elvben tovabb birja lassulas nelkul mint egy androidos gep illetve szerintem a kep formatuma jobb.
Egyebkent altalanossagban a fax kivan azzal, hogy minden xart ki kell probalni, mert barhol barmikor erhetnek meglepetesek, pedig annyira alapveto lenne, hogy egy masik gyarto rendszeren is jol mukodjon egy app, foleg egy agyon hypeolt markanal.
TV vasarlasnal is ez volt a helyzet. Majdnem megvettem egy samu tv-t. Kategoriajahoz kepest evidens volt, hogy mindent is tud, minden kepformatumot tamogat. Aztan kiderul, hogy ja, dolby visiont nem tudja.
wtf ? Es top kategoriarol beszelunk.
Mind1, majd eldonti, hogy android vagy ios legyen, mert en mar nem fogom erre a xarra rabeszelni. Most meg megprobalja fektetett modban, hatha tetszik neki igy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OLED monitor topic
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku (57 ciklus) 2026.10.27
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- MCDODO T03 fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest