Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
gretzky77
üzenetére
94%nal en is gondoltam... elotte meg 99%on volt, csak az tunt fel, hogy baromi gyakran kell tolteni, meg is lepodtem, hogy hova tunt hirtelen ennyi szazalek. azota mar 92%on van, heti, ketheti szinten csokken.
en azt terveztem, hogy az elozohoz hasonloan kb harom evig fogom hasznalni... de erre igy esely sincs, kizart, hogy meg ket evig ez normalisan hasznalhato maradjon. konkretan jobban tennem ha a 2024es tabletemet adnam el, mint a 2021eset gombokert. ha az akku osszecsinalja magat, a meg a socban rejlo plusz teljesitmeny sem erezheto.
ironikus modon epp az akku volt a fo ok, amiert frissitettem, azert is hasznaltam 80%on a kezdetektol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest