Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
moleculez
üzenetére
Az a helyzet, hogy ha nem használnám melóra, akkor is megtartanám a pro-t. Sokat vagyok külföldön, ahova az asztali gépet eleve nem viszem ki, a noti meg kényelmetlen, sokszor asztal sincs a szálláson a szobámban, ahova le tudnám tenni, de nem is azért mellőzöm már egy ideje a lapost, hanem mert ahogy említettem, a pro-ból is tudom amolyan lapost kreállni külső billel és egérrel, ha kell, aztán este meg sokkal kényelmesebb az ágyban fekve "tartalomfogyasztani" és ha megunom, csak leteszem. A lapost nem tudod kényelmesen tartani..stb. "Ölben" fogva a 12.9-esnek már elég nagy a kijelzője egy esti film megnézéséhez, kis helyen elfér a cuccaim közt. Nagyon sok mindent meg tudok oldani telóról is, és meg is oldok, de pl este, ha sok mindenkinek kell üzit írni, facse, msn, imessage, insta..stb xar, oda jobb a pro, billel, egérrel. Gyorsabb, kényelmesebb. Nagyon régóta kísérletezgettem, hogyan lenne jobb, nekem ez a legjobb konfig. De ahogy írtam is, mindenkinek más az igénye, ez teljesen érthető.
. Sokszor voltam úgy, hogy nekem nem kell tab, de aztán nagyon hamar kiderült, hogy a tab biztosan kell a teló mellé és én lepődtem meg a legjobban, hogy a notit tettem le végül. Asztali gépem mindig is volt, többnyire játékra, de ha itthon vagyok, vagy ki tudom vinni, akkor egyértelműen sokat használom azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Sokszor voltam úgy, hogy nekem nem kell tab, de aztán nagyon hamar kiderült, hogy a tab biztosan kell a teló mellé és én lepődtem meg a legjobban, hogy a notit tettem le végül. Asztali gépem mindig is volt, többnyire játékra, de ha itthon vagyok, vagy ki tudom vinni, akkor egyértelműen sokat használom azt is.