Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: Japán metál banda ajánló #1 - Demetori
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zoli62
üzenetére
Nekem rendes vezetékes net wifijén van az ipad, a két hét alatt szerintem heti 7 nap, 0-24-ben, legalábbis nem emlékszem, hogy az elmúlt két hétben elvittem volna magammal. Természetesen ez idő alatt töltőn is volt. Pedig amúgy kellene frissülnie az appoknak, bár újabban ez a telefonnál is problémás. Sőt ráadásul a több adat engedélyezése 5G-n is be van kapcsolva (cellular modell).
Én is úgy tudom, hogy wifin kívül csak 5G-n tud icloud mentést csinálni, de lehet, hogy ez azóta változott. iPad OS frissítésről szintén úgy tudom, hogy csak 5G-n lehet wifin kívül megoldani, de ha változott akkor lehet, hogy már 4G-n is. Értem ezeket úgy, hogy az iPad saját cellular mobilnetjét használva, mert hotspot alatt valóban tök mindegy szerintem is, hogy 4G-s vagy 5G-s, nekem is van mifi routerem, ami csak 4G-s, azzal is csináltam már mindkettőt, szóval azon működik, mint bármely más wifin.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Update 01.04. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest