Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Sordoran
üzenetére
Más (külföldi) videós fórumokban is kérdezz rá a pontos modell megadásával. Az ember azt gondolná, hogy h.264, mov meg mp4, és mindent megeszik, de vannak "üdítő" kivételek.
Ugye már említették, hogy meglepő módon ma már mostohagyerek az mpeg, ill. tapasztaltam hogy pl. régebbi Edius-ok kiakadnak a Panasonic fotómasinával készült videóktól, pedig a mediaplayer simán lejátszó, nem hibásak. A Panasonic szerint minden oké, az Edius szerint meg forduljunk a Panasonic-hoz.
Tudom más platform, más márka, de csak példa, hogy nem is gondolná az ember milyen hibákba futhat bele. Szóval mielőtt megveszed 2x is ellenőrizd, pl. a gépeddel készült felvételt ellenőriztesd egy itteni fórumtársak, hogy a gépe/programja simán veszi az akadályokat, vagy megbolondult tőle. -
moleculez
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Szia, én is szoktam videót vágni iPaden, de nekem még csak nem is M1-van, hanem "csak" A14-es iPad Air. Szintén hobby videók, nyaralások anyagaiból, leginkább iPhone a forrás (4K 60pfs hdr), és mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, akadás nélkül, real time minden
Luma Fusion app mondhatni a legjobb elérhető videós app, és az tud külső ssd-ről dolgozni. Szóval anélkül, hogy felmasolnad előtte az iPadre. Én iCloudból dolgozom, és csak azokat a klippeket töltöm le onnan, amik épp kellenek, és így is összerakok egy videót a 64GB iPadon. Nem a legkényelmesebb, de ezt pont annyira ritkán teszem, hogy belefér ez a kis kompromisszum, csak ezért ma sem vennén nagyobb tárhellyel. (Ellenben a következő laptopom
).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Luma Fusion app mondhatni a legjobb elérhető videós app, és az tud külső ssd-ről dolgozni. Szóval anélkül, hogy felmasolnad előtte az iPadre. Én iCloudból dolgozom, és csak azokat a klippeket töltöm le onnan, amik épp kellenek, és így is összerakok egy videót a 64GB iPadon. Nem a legkényelmesebb, de ezt pont annyira ritkán teszem, hogy belefér ez a kis kompromisszum, csak ezért ma sem vennén nagyobb tárhellyel. (Ellenben a következő laptopom
).