Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
HardRic
üzenetére
Múltkor bementem egy üzletbe ahol nézegettem tokokat.
Néhány mondat beszélgetés/keresgélés után az eladó azt javasolta hogy felejtsem el a tokokat meg fóliákat inkább vegyek egy két-három éves biztosítást (150-180€), az Apple tokkal (89€) meg fóliával már majdnem ott vagyok árban.
Mondtam neki hogy én nem csak két-három évig szeretném használni, ha nem vigyázok rá három éven keresztül akkor lesz egy ütött-kopott karcos cucc, ezért is szeretnék egy olyan tokot ami a legjobb számomra. Erre: a biztosítás lejárta előtt véletlenül essen le és kapok egy új modellt aztán annyi. Csak néztem hogy hát szerintem ez csalás.

Ettől függetlenül elgondolkodtam rajta hogy három évre tényleg gondtalanul lehetne használni ha valami történne vele, de nyilván elég sokba kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nintendo Switch
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android játékok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi