Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
R a y
senior tag
válasz
FerencF
üzenetére
Nyugodtan belém állhatsz. Azt írtam le, hogy SZERINTEM jobb, nem azért mert nekem az van. Volt már csak wifi modellem is. Az nem jobb hogyha csak felcsapod útközben és már bármit meg tudsz rajta nézni, ezúttal nem kell a megosztással bajlódni? Már 2010-2011ben szórakoztam a tehteringgel cydiából letöltött appal és iPhone 3Gvel toltam rá a netet, amikor ez még nem volt támogatva az akkori iPhone OSben. Már kinőttem ebből, egy cellulár sokkal kényelmesebb. Összevetve én azt írtam le, hogy szerintem jobb, és nem azért mert nekem az van, de örülök, hogy neked ez meghaladta a képességeidet.
-
tuzpenge
őstag
válasz
FerencF
üzenetére
Az enyém is pontos helyet mutat (sima wifis modell ez is). Amúgy nyilván felhasználásfüggő kinek melyik a jobb. Nekem pl tök mind1 mivel ha nem itthon használom megosztom a telefon netet (korlátlan adat) és csókolom. Ezért számomra felesleges lett volna a celluar verzió. De persze megértem akinek arra van szüksége..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sziku69: Szólánc.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest