Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
Én pont fordítva nőttem ki
Évekig volt egy adat only sim-em tabletben de egyszerűen nem használtam ki, azóta nekem sokkal egyszerűbb csak megosztani a netet ha épp kell mint fizetni a szolgáltatást és kiadni a különbözetet is a cellular verzára. Szóval kinek mik az igényeik és preferenciáik. -
Noxy
veterán
megosztással bajlódni
Sztm olyanok is beleszólnak akik még soha nem használták a megosztásos módszert, mert akkor tudnák, hogy kb 1 perc tétlenség után bontja a kapcsolatot. Ezután újra lehet újra bajlódni kapcsolódással. Ideiglenesen OK, de állandóan megosztást használni a nethez, rohadt idegesítő tud lenni.
-
FerencF
kezdő
Jesszusom, meg ne egyél, ember! Hidd el, felfogtam elsőre is, hogy “szerinted”. Amit írtam, azt azért írtam, mert konkrétan annyival indokoltad meg a cellular előnyét, hogy “szerinted”. Ezért bátorkodtam ezzel poénkodni. Kezeltetned kellene az indulataid 😊.
Egyebként pedig lehet, hogy te kinőttél a mobil megosztásból, de én pl nem és azt se tudjuk, hogy a kérdező kinőtte-e. Nekem semmibe nem telik a telefonon lehúzni a rolót és ott rábökni a mobil hotspot gombra. Sokkal nagyobb macera egy plusz előfizetést fenntartani és egy olyan szolgáltatásért fizetni, amit nem használok ki maximálisan.
De éppenséggel a kérdezőt sem értem. Én biztos nem tennék ki egy ilyen drága eszközt a napra órákra. Ha meg csak keveset navigálnék, arra pláne nem használnék iPadet, mert arra elég a telefon. Nem töltögetnék pluszban egy eszközt csak hogy navigálhasak 😊.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest