- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
En Air 2-t vettem, de igy utolag nem tunik jo dontesnek. A vekonyabb meret, kisebb tomeg es a valamivel tan jobb kijelzo szolhat mellette, de az uj kicsit gyorsabb es nagyobb az akkuja. Hamar beesett az uj iPad ara, nekem is egy kicsit ki kellett volna varnom, mert amennyiert vettem az Air 2-ot annyiert, esetleg meg olcsobban is vehettem volna az uj iPad-et. Esetleges eladasnal is nehezebben fogom tudni eladni. Egyebkent nincs vele gond, meg vagyok vele elegedve.
-
norbi2010
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
Igen, a legfrissebbet(iOS 11 beta 2).
Nagyon gyors, az animációk az esetek ~90%-ban vajsimák(ez nekem sokat számít, nem tudom ti hogy vagytok vele). Böngésző pillanatok alatt betölti az oldalakat, a Split View multitasking sem akad meg soha, nagyon jó élmény használni, főleg a 3 után, az már annyira lassú volt, hogy az elmúlt másfél évben nem is nagyon használtam, a kettő ég és föld. Plusz az is pozitívum, hogy olyan ~200g-mal könnyebb és kisebb is a 2017, ugyanakkora kijelző mellett így sokkal kényelmesebb használni. 
-
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Nvidia Quadro FX570
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon gyors, az animációk az esetek ~90%-ban vajsimák(ez nekem sokat számít, nem tudom ti hogy vagytok vele). Böngésző pillanatok alatt betölti az oldalakat, a Split View multitasking sem akad meg soha, nagyon jó élmény használni, főleg a 3 után, az már annyira lassú volt, hogy az elmúlt másfél évben nem is nagyon használtam, a kettő ég és föld. Plusz az is pozitívum, hogy olyan ~200g-mal könnyebb és kisebb is a 2017, ugyanakkora kijelző mellett így sokkal kényelmesebb használni.