Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
En Air 2-t vettem, de igy utolag nem tunik jo dontesnek. A vekonyabb meret, kisebb tomeg es a valamivel tan jobb kijelzo szolhat mellette, de az uj kicsit gyorsabb es nagyobb az akkuja. Hamar beesett az uj iPad ara, nekem is egy kicsit ki kellett volna varnom, mert amennyiert vettem az Air 2-ot annyiert, esetleg meg olcsobban is vehettem volna az uj iPad-et. Esetleges eladasnal is nehezebben fogom tudni eladni. Egyebkent nincs vele gond, meg vagyok vele elegedve.
-
norbi2010
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
Igen, a legfrissebbet(iOS 11 beta 2).
Nagyon gyors, az animációk az esetek ~90%-ban vajsimák(ez nekem sokat számít, nem tudom ti hogy vagytok vele). Böngésző pillanatok alatt betölti az oldalakat, a Split View multitasking sem akad meg soha, nagyon jó élmény használni, főleg a 3 után, az már annyira lassú volt, hogy az elmúlt másfél évben nem is nagyon használtam, a kettő ég és föld. Plusz az is pozitívum, hogy olyan ~200g-mal könnyebb és kisebb is a 2017, ugyanakkora kijelző mellett így sokkal kényelmesebb használni. 
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Mini 7 (2024) 128GB Garanciális
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nagyon gyors, az animációk az esetek ~90%-ban vajsimák(ez nekem sokat számít, nem tudom ti hogy vagytok vele). Böngésző pillanatok alatt betölti az oldalakat, a Split View multitasking sem akad meg soha, nagyon jó élmény használni, főleg a 3 után, az már annyira lassú volt, hogy az elmúlt másfél évben nem is nagyon használtam, a kettő ég és föld. Plusz az is pozitívum, hogy olyan ~200g-mal könnyebb és kisebb is a 2017, ugyanakkora kijelző mellett így sokkal kényelmesebb használni.